Με το εθνόσημο στη φανέλα στα επόμενα ματς Τσιτσιπάς και Σάκκαρη (pics)

Με το εθνόσημο στη φανέλα στα επόμενα ματς Τσιτσιπάς και Σάκκαρη (pics)

Με το εθνόσημο στη φανέλα θα εμφανίζονται από τον επόμενο γύρο, (27/7), ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη, με την ΕΟΕ να διορθώνει, έστω κι αργά, τη γκάφα της.

Πολύς θόρυβος προκλήθηκε από τις εμφανίσεις του Στέφανου Τσιτσιπά και Μαρίας Σάκκαρη, από τις οποίες έλειπε το εθνόσημο. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, μετά τη φασαρία, αποφάσισε να διορθώσει το λάθος της και αμφότεροι θα εμφανιστούν με διακριτικά της χώρας από τον επόμενο γύρο, που ξεκινά αύριο, 27 Ιουλίου.

Οι δύο Έλληνες αθλητές δε φέρουν καμία ευθύνη για ό,τι συνέβη. Η ΕΟΦΑ δεν τους ενημέρωσε ποτέ να ζητήσουν από την Adidas να ετοιμάσει μπλουζάκι με το σήμα της Ελλάδας, ή τη λέξη Hellas, και φυσικά, ακόμα περισσότερο το λάθος και η ευθύνη είναι στην πλευρά της ΕΟΕ, που ως ανώτερη αρχή, δεν είχε φροντίσει να ενημερωθεί για την εξέλιξη του θέματος.

Η Adidas από μεριάς της είναι πιθανό και η ίδια να μη γνώριζε κάτι. Τώρα, μετά το αίτημα του Στέφανου και της Μαρίας, θα ετοιμάσει τα νέα μπλουζάκια με το εθνόσημο. Στην ίδια κατάσταση πάντως βρίσκονται τόσο ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, όσο και η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, που έχουν κι εκείνοι την ίδια εταιρεία ως χορηγό.

Ακολουθούν φωτογραφίες του Τσιτσιπά, της Σάκκαρη, της Μουγκουρούθα, του Ζβέρεφ, αλλά και αθλητών που έχουν κανονικά το εθνόσημο στη φανέλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ