«Μάχη» για τον τελικό οι Μ. Κυρίδου/Χ. Μπούρμπου στη δίκωπο

«Μάχη» για τον τελικό οι Μ. Κυρίδου/Χ. Μπούρμπου στη δίκωπο

Την Τετάρτη (28/7) επαναρχίζει η Ολυμπιακή ρεγκάτα στην κωπηλασία, στο "Sea Forest Waterway" του Τόκιο.

Επαναρχίζει την Τετάρτη (28/7) η Ολυμπιακή ρεγκάτα στην κωπηλασία, στο «Sea Forest Waterway» του Τόκιο. Μετά τη σύμπτυξη των αγώνων της Δευτέρας (26/7) στο πρόγραμμα της Κυριακής (25/7) και τη μετάθεση των αγώνων της Τρίτης (27/7) κατά μία ημέρα, εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας στην Ιαπωνία.

Η δίκωπος των Μαρίας Κυρίδου και Χριστίνας Μπούρμπου θα είναι το πρώτο ελληνικό πλήρωμα που ρίχνεται στη «μάχη» μετά τη διακοπή του αγωνιστικού προγράμματος, καθώς οι δύο αθλήτριες αγωνίζονται την Τετάρτη (28/7) στις 6:20 τα ξημερώματα, στην 1η ημιτελική σειρά.

Την Πέμπτη (29/7) έρχεται η σειρά της Αννέτας Κυρίδου και του Στέφανου Ντούσκου στο σκιφ. Η Κυρίδου «τρέχει» στις 4:30 τα ξημερώματα, ενώ ο Ντούσκος ακολουθεί στις 5:10.

Αναλυτικά:

«Την πρόκριση στον τελικό της δικώπου θα διεκδικήσουν οι Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/7, 6:20). Στην 1η εκ των δύο ημιτελικών σειρών του αγωνίσματος, οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες έχουν στόχο την κατάληψη μίας εκ των τριών πρώτων θέσεων, για να πετύχουν τον μεγάλο στόχο τους. Ήδη, βρίσκονται στα δώδεκα κορυφαία πληρώματα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Σε κάθε ημιτελική σειρά μετέχουν έξι πληρώματα. Οι Κυρίδου/Μπούρμπου θα αντιμετωπίσουν στην 1η ημιτελική σειρά τις Κρόλεϊ/Ντουκάρσκα (Ιρλανδία), Γκλόβερ/Σουόν (Μεγάλη Βρετανία), Φίλμερ/Γιάνσενς (Καναδάς), Μόρισον/ΜακΙντάιρ (Αυστραλία) και Ρασμούσεν/Έρικσεν (Δανία).

Στο πρόγραμμα της Πέμπτης (29/7), οι Έλληνες και οι Ελληνίδες φίλαθλοι θα δουν πρώτα την προσπάθεια της Αννέτας Κυρίδου να διεκδικεί την πρόκριση στον τελικό του απλού σκιφ. Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης έχει προκριθεί στις δώδεκα κορυφαίες του απλού σκιφ και αγωνίζεται στις 4:30 τα ξημερώματα, στην 1η ημιτελική σειρά.

Για να βρεθεί στην καταληκτική κούρσα που οδηγεί στο βάθρο, η Αννέτα Κυρίδου θα πρέπει να τερματίσει στις τρεις πρώτες θέσεις με αντιπάλους τις Γιαν Τζιανγκ (Κίνα), Άννα Σάρα Σοφί Σόουβερ (Ολλανδία), Σανίτα Πάσπιουρ (Ιρλανδία), Χάνα Πρακάτσεν (Ρωσία) και Ζανίν Γκμελίν (Ελβετία).

Η ώρα του Στέφανου Ντούσκου έρχεται στις 5:10 την Πέμπτη (29/7). Ο Γιαννιώτης σκιφίστας «τρέχει» στη 2η ημιτελική σειρά, με στόχο να περάσει τη γραμμή του φίνις ως ένας εκ των πρώτων τριών. Αντίπαλοί του στη 2η ημιτελική σειρά, με στόχο την παρουσία στον τελικό του απλού σκιφ θα είναι οι Αλεξάντερ Βιαζόφκιν (Ρωσία), Όλιβερ Τσάιντλερ (Γερμανία), Σβέρι Νίλσεν (Δανία), Μπεντεγκούζ Πετερβάρι-Μόλναρ (Ουγγαρία) και Ριούτα Αρακάβα (Ιαπωνία)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ