Σάκκαρη: «Η απογοήτευση είναι μεγάλη»

Σάκκαρη: «Η απογοήτευση είναι μεγάλη»

Η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε τον αποκλεισμό στους «16» του Ολυμπιακού τουρνουά στο τένις και στις δηλώσεις της μίλησε για την απογοήτευση που νιώθει, μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα.

Η Μαρία Σάκκαρη βρέθηκε να προηγείται με 1-0 σετ απέναντι στην Ελίνα Σβιτολίνα, αλλά στο τέλος ήταν η Ουκρανή, αυτή που πήρε τη νίκη και την πρόκριση για τους «8» του Ολυμπιακού τουρνουά του τένις.

Η Ελληνίδα αθλήτρια ήταν εμφανώς απογοητευμένη μετά από την άσχημη τροπή που πήρε ο αγώνας και οδήγησε στον αποκλεισμό της, και στις δηλώσεις της, μετά το παιχνίδι, ανέφερε τα εξής: «Η απογοήτευση είναι μεγάλη αλλά συμβαίνουν αυτά στο τένις, συμβαίνουν στον αθλητισμό, πρέπει να το αφήσω πίσω και να αφοσιωθώ στο μεικτό από αύριο».

Η Σάκκαρη μπορεί να αποκλείστηκε στο μονό, αλλά δεν θα αποχωρήσει από το Ολυμπιακό χωριό, καθώς θα αγωνιστεί με τον Στέφανο Τσιτσιπά στο μεικτό.

Οι δύο Έλληνες τενίστες θα ξεκινήσουν αύριο (28/7) τους αγώνες τους και θα αντιμετωπίσουν το δίδυμο από τον Καναδά, που συνθέτουν ο Φιλίπ Οζέ Αγιασίμ και η Γκάμπι Νταμπρόφσκι.

Η Σάκκαρη τόνισε για την αυριανή μάχη: «Ο Καναδάς έχει δύο πολύ καλούς παίκτες, θέλουν όλοι προσοχή. Εμείς είμαστε νομίζω δυο πολύ καλοί παίκτες και θα συνεργαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε. Πάμε βήμα-βήμα για να δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ