Βλάχος: «Δεν φοβηθήκαμε ούτε την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία»

Βλάχος: «Δεν φοβηθήκαμε ούτε την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία»

Ο Θοδωρής Βλάχος σε δηλώσεις του τόνισε πως μετά την Ουγγαρία, η Εθνική πόλο ανδρών δε φοβήθηκε ούτε την Ιταλία, ενώ έδωσε το έναυσμα για τη συνέχεια.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας πόλο, Θοδωρής Βλάχος έκανε δηλώσεις μετά την ισοπαλία της Ελλάδας με την Ιταλία δίνοντας έμφαση στο θάρρος που έδειξαν οι διεθνείς μας τόσο με την Ουγγαρία όσο και με την Ιταλία ενώ τόνισε το γεγονός πως λόγω της εξέλιξης της αναμέτρησης, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ισοπαλία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σίγουρα, αν μου έλεγαν από πριν ότι θα φέρναμε ισοπαλία με τους Ιταλούς θα ήμουν ευχαριστημένος. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, όμως, χάσαμε μια ευκαιρία να τους κερδίσουμε σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Κρατάμε, όμως όλα τα θετικά από αυτό το παιχνίδι. Κρατάμε το «6» στην άμυνα. Κρατάμε ότι δεν φοβηθήκαμε ούτε την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία, μια ομάδα με τεράστιες περγαμηνές, από τις κορυφαίες στο τουρνουά. Όπως δεν φοβηθήκαμε και την Ουγγαρία στην πρεμιέρα. Κι αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που πρέπει να το διατηρήσουμε και στη συνέχεια».

Ο MVP του ματς, Μάνος Ζερδεβάς είπε: «Δεν κρίθηκε κάτι. Κρατάμε την πολύτιμη ισοπαλία και προχωράμε δριμύτεροι», ενώ ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου πρόσθεσε: «Τελικά ήρθε μια ισοπαλία -παρότι βρεθήκαμε κοντά στη νίκη οποία, όμως, δίνει έναν σπουδαίο βαθμό στη βαθμολογία του Ομίλου. Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και στη συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ