Εκτός μεταλλίων η Κορακάκη, στην 6η θέση (vid)

Εκτός μεταλλίων η Κορακάκη, στην 6η θέση (vid)

Η Άννα Κορακάκη δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στα 25μ. σπορ πιστόλι, τερματίζοντας στην 6η θέση.

Προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε η Άννα Κορακάκη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε το 2016 στα 25μ. σπορ πιστόλι, καθώς στον τελικό έμεινε εκτός βάθρου, καταλαμβάνοντας την έκτη θέση στο αγώνισμα.

Η Κορακάκη έφτασε μέχρι και την 4η θέση, ωστόσο μετά από μία άστοχη προσπάθεια έμεινε εκτός και κατέβαλε την 6η θέση. Υπενθυμίζεται ότι η Ελληνίδα, δις Ολυμπιονίκης, είχε τερματίσει στην ίδια θέση και στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι γυναικών των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Στην 1η θέση τελείωσε η Ρωσίδα Βιταλίνα Μπατσαράσκινα, μετά το σουτ οφ με τη Νοτιοκορεάτισα Κιμ που κατέβαλε τη 2η θέση, ενώ στην 3η θέση τερμάτισε η 19χρονη Σιάο από την Κίνα.

Η Κορακάκη κατάφερε να «ανεβάσει στροφές» μετά την κακή της εκκίνηση (1/5) και μετρώντας 3/5, 4/5 και 4/5, κατάφερε μετά από 20 βολές να αναρριχηθεί στην τρίτη θέση. Το 3/5 που ακολούθησε «έριξε» την Ελληνίδα πρωταθλήτρια στην τέταρτη θέση, ενώ στο έκτο σετ βολών μέτρησε 3/5 στην τριπλή ισοβαθμία με τις Τζιαρουϊξάν Σιάο (Κίνα) και Τσια-Γινγκ Γου (Κινεζική Ταϊπέι) και αποκλείστηκε, «τερματίζοντας» στην έκτη θέση.

Το χρυσό μετάλλιο με Ολυμπιακό ρεκόρ πανηγύρισε στο μπαράζ (4-1) η Βιταλίνα Μπατσαράσκινα (Ρωσία-38β.), η οποία είχε θριαμβεύσει και στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι, το ασημένιο επίσης με Ολυμπιακό ρεκόρ η Μινγιουνγκ Κιμ (Ν. Κορέα38β.) και το χάλκινο η Τζιαρουϊξάν Σιάο (Κίνα-29β.).

Η τελική κατάταξη:

1. Βιταλίνα Μπατσαράσκινα (Ρωσία) 38β.

2. Μινγιουνγκ Κιμ (Ν. Κορέα) 37β.

3. Τζιαρουϊξάν Σιάο (Κίνα) 29β.

4. Αντοανέτα Κοσταντίνοβα (Βουλγαρία) 28β.

5. Τσια-Γινγκ Γου (Κινεζική Ταϊπέι) 23β.

6. Άννα Κορακάκη (ΕΛΛΑΔΑ) 18β.

7. Ντορίν Βένεκαμπ (Γερμανία) 14β.

8. Τσια Τσεν (Κινεζική Ταϊπέι) 10β.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ