Ολυμπιακοί Αγώνες – Εκτός τελικού στο μικτό διπλό οι Αυστραλοί

Ολυμπιακοί Αγώνες – Εκτός τελικού στο μικτό διπλό οι Αυστραλοί

Στα ημιτελικά σταμάτησε η πορεία των Άσλεϊ Μπάρτι και Τζον Πιρς, καθώς αποκλείστηκαν από τους Ρούμπλεφ και Παβλιουτσένκοβα και διεκδικήσουν μια θέση για τον τελικό.

Στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του μεικτού διπλού στο τένις θα βρεθούν οι Ρώσοι Αντρέι Ρούμπλεφ και η Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα, καθώς απέκλεισαν τους Αυστραλούς  Τζον Πιρς και Άσλεϊ Μπάρτι.

Το Ρωσικό δίδυμο επικράτησε με 2-1 (5-7, 6-4, 13-11)  σετ των Αυστραλών και προκρίθηκε στον τελικό με στόχο να διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο στο μεικτό διπλό.

Μάλιστα οι Αυστραλοί Τζον Πιρς και Άσλεϊ Μπάρτι είχαν αφήσει εκτός ημιτελικού την Μαρία Σάκκαρη και τον Στέφανο Τσιτσιπά επικρατώντας πάλι με 2-1 σετ στο tie brake.

Το δίδυμο της Αυστραλίας είχε στόχο να φτάσει μέχρι τον τελικό, ωστόσο οι Ρώσοι αποδείχθηκαν πιο ικανοί και κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του μεικτού διπλού με στόχο την πρώτη θέση στο βάθρο.

Για το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στον μεγάλο τελικό θα αναμετρηθούν οι Ρώσοι Βεσνίνα και Καράτσεφ κόντρα στο στο σερβικό των Στογιάνοβιτς και Τζόκοβιτς για μια θέση στον τελικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ