Εκτός τελικού και στο μεικτό διπλό ο Τζόκοβιτς

Εκτός τελικού και στο μεικτό διπλό ο Τζόκοβιτς

Νόβακ Τζόκοβιτς και Νίνα Στογιάνοβιτς αποκλείστηκαν στον ημιτελικό του μεικτού από τους Καράτσεφ και Βεσνίνα και πλέον θα παλέψουν για το χάλκινο μετάλλιο

Μετά την ήττα από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο μονό, ο Τζόκοβιτς γνώρισε τον αποκλεισμό και στο μεικτό διπλό αφού ο Σέρβος, μαζί με τη Νίνα Στογιάνοβιτς, ηττήθηκαν από το ρωσικό δίδυμο των Ασλάν Καράτσεφ και Έλενα Βεσνίνα με 2-0 σετ (7-6, 7-5).

Το πρώτο σετ οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ με τους Ρώσους να το κερδίζουν με 7-6. Στο δεύτερο σετ, οι Σέρβοι παρόλο που βρέθηκαν να προηγούνται με 3-1 και 4-2, είδαν τους αντιπάλους τους να ανατρέπουν την κατάσταση και με δύο μπρέικ κατέκτησαν το σετ με 7-5, παίρνοντας την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό.

Εκεί, οι Βεσνίνα-Καράτσεφ θα αντιμετωπίσουν τους συμπατριώτες τους Αναστασία Παβλιουτσένκοβα και Άντρεϊ Ρούμπλεφ με την κατάκτηση του χρυσού και ασημένιου μεταλλίου να αποτελεί ρωσική υπόθεση.

Στον μικρό τελικό και για τη διεκδίκηση του χάλκινου μεταλλίου, οι Τζόκοβιτς-Στογιάνοβιτς θα τεθούν αντιμέτωποι με το αυστραλιανό δίδυμο των Άσλεϊ Μπάρτι και Τζον Πιρς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ