Σε καθεστώς «ημικαραντίνας» οι Μ. Γκασόλ, Γκαρούμπα, Αμπάλντε

Σε καθεστώς «ημικαραντίνας» οι Μ. Γκασόλ, Γκαρούμπα, Αμπάλντε

Πρόβλημα για την Ισπανία με τους Μαρκ Γκασόλ, Ουσμάν Γκαρούμπα και Αλμπέρτο Αμπάλντε να τίθενται σε «ημικαραντίνα» λόγω επαφής με θετικό κρούσμα κορωνοϊού

Ένας μίνι συναγερμός έχει σημάνει στις τάξεις της εθνικής Ισπανίας αφού οι Μαρκ Γκασόλ Ουσμάν Γκαρούμπα και Αλμπέρτο Αμπάλντε έχουν τεθεί σε καθεστώς «ημικαραντίνας».

Ο λόγος είναι η γνωστοποίηση ότι οι συγκεκριμένοι αθλητές είχαν έρθει σε επαφή με θετικό κρούσμα κορωνοϊού κατά την πτήση της «φούρια ρόχα» από το Ντάλας, που είχαν λάβει χώρα τα τελευταία φιλικά, προς το Τόκιο για το ολυμπιακό τουρνουά.

Έτσι, τα τρία στελέχη των πρωταθλητών κόσμου, βρίσκονται σε κατάσταση σχετικής απομόνωσης και θα παραμείνουν μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη (04/08).

Οι Γκασόλ, Γκαρούμπα και Αμπάλντε έχουν ξεχωριστά δωμάτια από τους συμπαίκτες τους, αλλά παρόλα αυτά έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν κανονικά στις ομαδικές προπονήσεις αλλά και τους αγώνες της Ισπανίας.

Να σημειωθεί πως οι τρεις παίκτες έχουν εμβολιαστεί και τα αποτελέσματα των PCR τεστ στα οποία υποβλήθηκαν, βγήκαν αρνητικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ