Στην Σβιτολίνα το χάλκινο μετάλλιο

Στην Σβιτολίνα το χάλκινο μετάλλιο

Ο Ελίνα Σβιτολίνα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ολυμπιακό τουρνουά του τένις, καθώς κέρδισε με ανατροπή την Έλενα Ριμπάκινα με 2-1 σετ.

Το χάλκινο μετάλλιο στο Ολυμπιακό τουρνουά του τένις των γυναικών βρήκε κάτοχο. Η Ουκρανή Ελίνα Σβιτολίνα κέρδισε την Έλενα Ριμπάκινα με 2-1 σετ και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Η αναμέτρηση ήταν άκρως ανταγωνιστική, με τις δύο αθλήτριες να τα δίνουν όλα για το μετάλλιο.

Η Ριμπάκινα μπήκε καλύτερα και μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο το πρώτο σετ. Η αθλήτρια από το Καζακστάν προηγήθηκε εύκολα με 1-0, κατακτώντας το σετ με 6-1 σε μόλις 28 λεπτά.

Στο δεύτερο σετ, η Σβιτολίνα βρέθηκε πίσω με μπρέικ, αλλά κατάφερε να το πάρει πίσω και να φέρει το παιχνίδι σε ισορροπία. Τελικά το σετ κρίθηκε στο τάι μπρέικ, με την Ουκρανή να είναι πιο ψύχραιμη και να ισοφαρίζει σε 1-1 σε 61 λεπτά.

Το τρίτο σετ θα καθόριζε την χάλκινη μεταλλιούχο. Η Ριμπάκινα βρέθηκε μπροστά με 3-0 στα γκέιμ, αλλά και πάλι η Σβιτολίνα βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να επιστρέψει στον αγώνα.

Η Ουκρανή ανέκτησε τον έλεγχο και κατέκτησε το σετ με 6-4, καταφέρνοντας με ανατροπή να κρεμάσει το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος της. Ο αγώνας διήρκησε δύο ώρες και είκοσι λεπτά, ενώ να θυμίσουμε πως η Σβιτολίνα είχε αποκλείσει την Σάκκαρη στο 3ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ