Σκαρβέλη – «Είμαι ικανοποιημένη που έφθασα μέχρι εδώ»

Σκαρβέλη – «Είμαι ικανοποιημένη που έφθασα μέχρι εδώ»

Η Σταματία Σκαρβέλη δεν μπόρεσε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό της σφυροβολίας, αλλά δήλωσε ικανοποιημένη που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Σταματία Σκαρβέλη μπορεί να μην τα κατάφερε στον προκριματικό της σφυροβολίας γυναικών, αλλά στις δηλώσεις της, τόνισε ότι και μόνο η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, την κάνει να νιώθει ικανοποιημένη.

Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέφερε: «Είμαι ευχαριστημένη από την προσπάθειά μου. Με το 69.01μ βρέθηκαν κοντά στο ατομικό μου ρεκόρ. Είμαι ικανοποιημένη που έφθασα μέχρι εδώ. Η εμπειρία της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν μπορεί να συγκριθεί με οτιδήποτε άλλο. Είμαι γενικά ευχαριστημένη από τις εμφανίσεις μου μέσα στη χρονιά»

Η Σκαρβέλη πήρε μέρος για πρώτη φορά στην καριέρα της στην μεγάλη  γιορτή του παγκόσμιου αθλητισμού, στην ηλικία των 26 ετών.

Το ατομικό της ρεκόρ είναι 71,33μ., ενώ το όριο πρόκρισης είχε τοποθετηθεί στα 73,50. Με βολή στα 69,01μ. κατετάγη στην 10η θέση του προκριματικού της γκρουπ και στην 18η στην γενική κατάταξη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ