«Χρυσός» Ζβέρεφ – Εύκολα 2-0 τον Κατσάνοφ

«Χρυσός» Ζβέρεφ – Εύκολα 2-0 τον Κατσάνοφ

Επίδειξη δύναμης από τον Σάσα Ζβέρεφ που επικράτησε με 2-0 (6-3, 6-1) του Καρέν Κατσάνοφ στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά τένις, κατακτώντας έτσι το χρυσό μετάλλιο!

Χρυσός Ολυμπιονίκης ο Ζβέρεφ!

Με μία μεγάλη εμφάνιση στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά τένις, ο Γερμανός τενίστας έκανε… πλάκα στον Καρέν Κατσάνοφ, επικράτησε με 2-0 σετ (6-3, 6-1) και ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο!

Ο 24χρονος έκανε επίδειξη δύναμης από το πρώτο, μέχρι και τον τελευταίο πόντο, δεν άφησε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού τον Ρώσο τενίστα να πάρει μέτρα και να πιστέψει και εντελώς δίκαια έφτασε στη νίκη και στην κατάκτηση του τουρνουά.

Μάλιστα, για να φτάσει μέχρι αυτό το σημείο, ο Γερμανός χρειάστηκε να αφήσει εκτός το Νο1 του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος πήγαινε για ένα ιστορικό επίτευγμα, το Golden Slam, το οποίο είχε πετύχει μόνο η Στέφι Γκραφ το 1988.

Ο Ζβέρεφ πήρε τα ηνία από πολύ νωρίς και έκανε μπρέικ με το… καλημέρα. Από εκεί και πέρα ανέβηκε στο κορτ και χωρίς να δυσκολευτεί έκλεισε το πρώτο σετ με 6-3 και έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο σετ ο 24χρονο έκανε… πλάκα στον Κατσάνοφ και έκλεισε με το… τρομακτικό 6-1, με το οποίο ολοκλήρωσε τη μεγάλη του επιτυχία!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ