Ράφτης για Πετρούνια – «Άξιζε την δεύτερη θέση»

Ράφτης για Πετρούνια – «Άξιζε την δεύτερη θέση»

Ο προπονητής του Λευτέρη Πετρούνια, Δημήτρης Ράφτης δήλωσε μετά τον αγώνα του αθλητή του, πως άξιζε το ασημένιο και όχι το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε για μια ακόμα φορά περήφανη την Ελλάδα. Ο «Βασιλιάς» των κρίκων, μετά το χρυσό στο Ρίο το 2016, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Πετρούνιας «πλήρωσε» το παραπάνω βηματάκι που έκανε στην προσγείωσή του και είδε τους δύο Κινέζους να τον προσπερνούν στην βαθμολογία. Ο προπονητής του Έλληνα πρωταθλητή, Δημήτρης Ράφτης δήλωσε μετά τον αγώνα του αθλητή του, πως άξιζε το ασημένιο μετάλλιο και όχι το χάλκινο, καθώς η προσπάθειά του ήταν καλύτερη από τον δεύτερο της κατάταξης Κινέζο.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Όλα καλά. Εγώ είμαι ευτυχισμένος, ο αθλητής μου κατέκτησε ξανά ένα ολυμπιακό μετάλλιο. Παλεύαμε για το χρυσό, αντιλαμβάνομαι την πίκρα του Λευτέρη και τον αθλητικό εγωισμό, εγώ δεν έχω τον αντίστοιχο. Είμαι περήφανος για την προσπάθειά του. Τρεις πόντοι ψηλότερα στην απελευθέρωση θα τον έφερναν ακίνητο και πιθανώς με το χρυσό μετάλλιο. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι πως η θέση που άξιζε είναι η δεύτερη. Κατά τη δική μου ταπεινή άποψη ο δεύτερος Κινέζος δεν ήταν για τη δεύτερη θέση, αλλά δεν έχει καμία σημασία. Κάποιες φορές θα αδικηθούμε, κάποιες θα ευνοηθούμε. Έτσι είναι το άθλημά μας. Ελπίζω να το απόλαυσε ο κόσμος, αυτός ήταν ο στόχος μας. Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη από όσους μας την έχουν δώσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ