Μπάιλς: «Το σημερινό μετάλλιο είναι το πιο γλυκό»

Μπάιλς: «Το σημερινό μετάλλιο είναι το πιο γλυκό»

Ο Σιμόν Μπάιλς κατέκτησε το τρίτη θέση στη δοκό ισορροπίας και δήλωσε πως αυτό το μετάλλιο είναι το πιο γλυκό της ζωής της, εξαιτίας των όσων πέρασε το προηγούμενο διάστημα.

Η Σιμόν Μπάιλς είναι η χάλκινη Ολυμπιονίκης στη δοκό ισορροπίας. Η 24χρονη Αμερικανίδα πέρασε μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο, καθώς αντιμετώπισε σοβαρά ψυχικά προβλήματα.

Αυτά την ανάγκασαν να απέχει από τα αγωνίσματα των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου είχε την ευκαιρία να κατακτήσει έως και έξι μετάλλια. Ωστόσο αγωνίστηκε στο σημερινό τελικό, όπου μεταξύ άλλων γνώρισε την αποθέωση.

Η Μπάιλς ήταν η «Βασίλισσα» της ενόργανης γυμναστικής στο Ρίο ντε Τζανέιρο, καθώς φόρεσε στο λαιμό της, τέσσερα χρυσά και δύο χάλκινα μετάλλια.

Μπορεί στο Τόκιο η συγκομιδή της να ήταν κατά πολύ φτωχότερη, αλλά για την ίδια το χάλκινο μετάλλιο ήταν το πιο γλύκο της ζωής της, εξαιτίας των όσων πέρασε το προηγούμενο διάστημα.

Η γυμνάστρια από το Τέξας ανέφερε: «Είμαι υπερήφανη για τον εαυτό μου, που ανέβηκα στο βάθρο, μετά τα όσα πέρασα το τελευταίο διάστημα. Εχω κατακτήσει τέσσερα χρυσά κι ένα χάλκινο μετάλλιο έως τώρα στην καριέρα, αλλά το σημερινό μετάλλιο είναι το πιο γλυκό, καθώς ήρθε μετά από μια δύσκολη, πολύ δύσκολη περίοδο».

Δείτε την προσπάθεια που της χάρισε το χάλκινο μετάλλιο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ