Σκόλα – «Το συναίσθημα με νίκησε. Έζησα μια πρωτόγνωρη και μοναδική κατάσταση»

Σκόλα – «Το συναίσθημα με νίκησε. Έζησα μια πρωτόγνωρη και μοναδική κατάσταση»

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη για τον Λούις Σκόλα, καθώς ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με την Εθνική Αργεντινής απέναντι στην Αυστραλία.

Ο Λούις Σκόλα σήμερα έδωσε την τελευταία του παράσταση με την Εθνική Αργεντινής, καθώς απέναντι στην Αυστραλία για τα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν το τελευταίο του παιχνίδι. Ο 41χρονος σέντερ γνώρισε την απόλυτη αποθέωση τόσο από τους συμπαίκτες του όσο και από τους αντιπάλους.

Το απόλυτο standing ovation γνώρισε ο Λουίς Σκόλα, κατά την στιγμή της αποχώρησης του από το παρκέ, περίπου ένα λεπτό πριν την λήξη του προημιτελικού. Ο Αργεντινός σταρ χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο, αντιπάλους και συμπαίκτες, γνωρίζοντας την απόλυτη αποθέωση, κατά την στιγμή της αντικατάστασης του.

Μάλιστα μετά την λήξη του αγώνα πήρε την μπάλα του προημιτελικού ως ενθύμιο για τον τελευταίο του αγώνα με την Εθνική Αργεντινής.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Προσπάθησα να αποφύγω αυτήν την κατάσταση και απλά περίμενα να ολοκληρωθεί το παιχνίδι. Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Μόνο ότι τελείωσε. Αυτό ήταν. Το συναίσθημα με νίκησε. Έζησα μια πρωτόγνωρη και μοναδική κατάσταση. Να με χειροκροτούν όλοι. Συμπαίκτες, αντίπαλοι, διαιτητές, δημοσιογράφοι».

«Προσπάθησα να συγκρατήσω την συγκέντρωσή μου όσο το δυνατόν περισσότερο. Έδωσα τα πάντα. Ήθελα μέχρι και την τελευταία στιγμή να δουλεύω. Και ήθελα να πετύχω. Η εθνική Αργεντινής έχει πολύ μέλλον μπροστά της. Είναι παραπάνω από τον οποιονδήποτε. Εγώ ήμουν αφοσιωμένος στο μάξιμουμ στην εθνική Αργεντινής. Προσπάθησα να δώσω τα πάντα στα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου. Το ότι σταματάω δεν σημαίνει κάτι. Η ζωή συνεχίζεται».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ