Κορίτσαρος – Τέταρτη η Στεφανίδη στους Ολυμπιακούς Αγώνες! (vids)

Κορίτσαρος – Τέταρτη η Στεφανίδη στους Ολυμπιακούς Αγώνες! (vids)

Με μία συγκινητική προσπάθεια η Κατερίνα Στεφανίδη τερμάτισε στην 4η θέση του τελικού του επί κοντώ γυναικών και έφτασε πολύ κοντά σε μετάλλιο - Ισοφάρισε το φετινό της ατομικό ρεκόρ (4.80μ.) - Στην 8η θέση η Νικόλ Κυριακοπούλου

Πάλεψε σαν λιοντάρι! Η Κατερίνα Στεφανίδη το πήγε μέχρι τέλους, έφτασε πολύ κοντά στο μετάλλιο, αλλά τελικά τερμάτισε στην 4η θέση στον τελικό του επί κοντώ γυναικών. Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο δεν τα κατάφερε, αλλά πάει στο Παρίσι το 2024 με στόχο μόνο το χρυσό!

Ισοφάρισε το φετινό της ατομικό ρεκόρ η Κατερίνα, επιτυγχάνοντας άλμα στα 4.80μ.! Τεράστια προσπάθεια και από τη Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία τερμάτισε στην 8η θέση με 4.50μ.

Χρυσό μετάλλιο πήρε η Αμερικανίδα Ναζότ, ασημένιο μετάλλιο η Ρωσίδα Σιντόροβα και χάλκινο η Βρετανίδα Μπράντσο.

Η Στεφανίδη πέρασε με την τρίτη προσπάθεια τα 4.50, τα 4.70 και με τη δεύτερη 4.80. Είχε μία αποτυχημένη στα 4.85 και δύο αποτυχημένες στα 4.90μ. Η Νικόλ Κυριακοπούλου πέρασε με την πρώτη τα 4.50, ωστόσο στα 4.70 είχε τρεις άκυρες προσπάθειες.

Το χρυσό μετάλλιο πήρε η Κέιτ Ναζότ (ΗΠΑ) με άλμα στα 4.90μ, το ασημένιο η Αντζέλικα Σιντόροβα (ROC) με άλμα στα 4.85μ και το χάλκινο η Χόλι Μπράντσο (Μ. Βρετανία) με 4. 85μ. επίσης. Η Ρωσίδα όμως είχε καλύτερες προσπάθειες.

Δείτε όλες τις προσπάθειες της Στεφανίδη:

Και τα άλματα της Κυριακοπούλου:

Η προσπάθεια που έδωσε το χρυσό στη Ναζότ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ