Αργυρόπουλος και Γκιουβέτσης – «Πάμε για το χρυσό» (vid)

Αργυρόπουλος και Γκιουβέτσης – «Πάμε για το χρυσό» (vid)

Ο Στέλιος Αργυρόπουλος και ο Κώστας Γκιουβέτσης μίλησαν μετά τη μεγάλη πρόκριση της Εθνικής και τόνισαν ότι στόχος πλέον είναι μόνο το χρυσό μετάλλιο.

Ο Στέλιος Αργυρόπουλος και ο Κώστας Γκιουβέτσης μετά τη σπουδαία πρόκριση της Εθνικής επί της Ουγγαρίας, έδωσαν το σύνθημα για την κατάκτηση του χρυσού στον τελικό της Κυριακής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

«Ηταν ομαδική δουλειά. Όλα τα γκολ ήρθαν από ομαδική προσπάθεια. Μείναμε συγκεντρωμένοι στην άμυνα όπως σε όλους τους αγώνες. Μας βγήκε πολύ καλά. Πανηγυρίζουμε για λίγες ώρες και μετά συγκεντρωνόμαστε για το χρυσό» ανέφερε πρώτος ο Αργυρόπουλος.

«Κάποια παιχνίδια κερδίζονται από την άμυνα. Όλα τα παιδιά έδωσαν το 110%. Όχι μόνο όσοι ξεχώρισαν, αλλά όλοι. Ηταν 12 αθλητές με την κερκίδα, τους φυσιοθεραπευτές, όλους, που βοήθησαν για να είμαστε μεθαύριο στον τελικό» είπε από την πλευρά του ο Γκιουβέτσης.

Ο τελευταίος, στο ερώτημα του αν έχουν καταλάβει τι έχουν πετύχει, απάντησε: «Ακόμη δεν έχουμε καταλάβει τι έχουμε πετύχει νομίζω. Σε καμία περίπτωση», με τον Αργυρόπουλο να συμπληρώνει:

«Εγώ προσπαθούσα να μείνω ήρεμος όλη την ώρα γιατί είχα μεγάλη ένταση και προσπάθησα να το διαχειριστώ για να βοηθήσω την ομάδα μου. Νομίζω ότι θα το καταλάβουμε σε λίγο. Αφού φτάσαμε ως εδώ πάμε για τα πάντα. Μη λέμε μεγάλες κουβέντες. Αλλά πάμε να κάνουμε την ίδια εμφάνιση για να πάρουμε το χρυσό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ