Η Ντρισμπιώτη όγδοη στα 20χλμ βάδην (Vid)

Η Ντρισμπιώτη όγδοη στα 20χλμ βάδην (Vid)

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έκανε την καλύτερη εμφάνιση από την ελληνική τριάδα στον τελικό των 20χλμ βάδην των Ολυμπιακών Αγώνων και τερμάτισε 8η.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πραγματοποίησε την καλύτερη της εμφάνιση και ολοκλήρωσε την κούρσα των 20χλμ στην όγδοη θέση με χρόνο (1:31:24). Έτσι βελτίωσε την θέση της, καθώς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είχε βρεθεί στην 15η θέση.

Η Ντρισμπιώτη ξεκίνησε στην 36η θέση, όμως στην συνέχεια άρχισε να ανεβάζει ταχύτητα και μετά τα πρώτα 8 χιλιόμετρα βρέθηκε στην 25 θέση. Όσο περνούσε η ώρα, η Ντρισμπιώτη συνέχιζε να κερδίζει θέσεις και βρέθηκε μέχρι την 12η θέση λίγο μετά το 18ο χιλιόμετρο.

Στην πρώτη της συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Κυριακή Φιλιτσάκου κατάφερε να τερματίσει στην 29η θέση με χρόνο (1:36.51). Από την άλλη πλευρά η Παναγιώτα Τσινοπούλου έμεινε από δυνάμεις και τερμάτισε στην53η θέση, η οποία ήταν και η τελευταία θέση με χρόνο (1:47.19).

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ιταλίδα Αντονέλα Παλμισάνο, η οποία μετά το 17 χιλιόμετρο είχε αποσπαστεί από το υπόλοιπο γκρουπ και τερμάτισε σε χρόνο (1:29.120) πετυχένοντας την μεγαλύτερη νίκης της καριέρας της. Το αργυρό μετάλλιο πήγε στην Κολομβιανή Αρένιας (1:29.36), ενώ το χάλκινο κατέκτησε η Κινέζα Λιου με (1:29.57).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ