Ο Ντουράντ απασφάλισε – «Είπατε πολλά σκ@τ@ για εμάς, αλλά απαντήσαμε»

Ο Ντουράντ απασφάλισε – «Είπατε πολλά σκ@τ@ για εμάς, αλλά απαντήσαμε»

Η Team USA πήρε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ο Κέβιν Ντουράντ απάντησε με επιθετικό ύφος σε όσους αμφισβήτησαν τους Αμερικανούς.

Η Team USA νίκησε στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά στο μπάσκετ την Γαλλία με 87-82 και κατέκτησε το τέταρτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο στην ιστορία της και 16ο συνολικά.

Ήταν μια κατάκτηση που χαροποίησε αρκετά τους Αμερικανούς παίκτες, για τους οποίους υπήρξαν αρκετά κακεντρεχή σχόλια κατά την διάρκεια της διοργάνωσης. Σχόλια τα οποία αμφέβαλλαν ιδιαίτερα για την ποιότητα των παικτών και έβαζαν τους τρικολόρ στη  θέση του φαβορί στο μεταξύ τους συναπάντημα για το χρυσό μετάλλιο.

Ο Κέβιν Ντουράντ όμως μίλησε πρώτα στο γήπεδο, εκεί όπου με 29 πόντους ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής και στη συνέχεια απασφάλισε στα social media, απαντώντας με επιθετικό ύφος σε όσους επέκριναν με σκληρό τρόπο την αμερικανική εθνική ομάδα.

Ο KD έκανε instagram live μαζί με τον πρώην του συμπαίκτη στους Γουόριορς, Ντρέιμοντ Γκριν και σε κάποια στιγμή τόνισε πως: «Είπατε πολλά σκ@τ@ γισ την Team USA και τον Πόποβιτς, αλλά απαντήσαμε».

Ο Γκριν από την μεριά του έκραξε τον Κέντρικ Πέρκινς για όσα είπε τις τελευταίες μέρες, με τους δυο τους να νιώθουν δικαιωμένοι για αυτό το χρυσό μετάλλιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ