Καπότσης – «Δεν μπορούμε να γιορτάσουμε με την καρδιά μας γιατί στην Ελλάδα έχουμε πόλεμο»

Καπότσης – «Δεν μπορούμε να γιορτάσουμε με την καρδιά μας γιατί στην Ελλάδα έχουμε πόλεμο»

Ο Μαρίος Καπότσης τόνισε ότι οι Έλληνες παίκτες δεν μπορούν να πανηγυρίσουν το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησαν, καθώς η Ελλάδα βρίσκεται σε πολέμο τις τελευταίες μέρες με τις πυρκαγιές.

Η Εθνική ομάδα πόλο κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Ο Μάριος Καπότσης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την απονομή και τόνισε πως οι Έλληνες διεθνείς δεν μπορούν να πανηγυρίζουν καθώς η χώρα μας βρίσκεται σε έναν διαρκή πόλεμο τις τελευταίες μέρες με την πυρκαγιά και αφιέρωσε το μετάλλιο σε αυτούς που δίνουν καθημερινά την μάχη με τις φλόγες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάριος Καπότσης στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Είμαστε ευλογημένοι που βρισκόμαστε εδώ. Είναι πολλά τα συναισθήματα και θέλω να σας μεταφέρω. Πρώτα απ’ όλα οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός. Είναι η μεγαλύτερη γιορτή του αθλήματος. Εμείς δυστυχώς δεν μπορούμε να γιορτάσουμε με την καρδιά μας γιατί στην Ελλάδα έχουμε πόλεμο. Έναν πόλεμο ο οποίος είναι πολύ οδυνηρός. Έναν πόλεμο ο οποίος μας έχει επηρεάσει όλους. Αυτό το μετάλλιο δεν ανήκει μόνο σε εμάς. Ανήκει σε όλους τους Έλληνες που αγωνίζονται αυτή τη δύσκολη στιγμή. Σε αυτούς τους Έλληνες που βοηθούν τους Έλληνες πυροσβέστες, τον συνάνθρωπό τους που έχει πρόβλημα. Μου έρχονται πάρα πολλά στο μυαλό μου. Τον κύριο Γιαννακόπουλο, τους Αντετοκούνμπο που βοηθούν όσο μπορούν. Αυτό το μετάλλιο ανήκει σε όλους τους Έλληνες, αυτό θα πει ομάδα. Ομάδα θα πει όλοι αυτοί»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ