Γενηδουνιάς – «Το μετάλλιο αυτό είναι οι κόποι μίας ολόκληρης ζωής»

Γενηδουνιάς – «Το μετάλλιο αυτό είναι οι κόποι μίας ολόκληρης ζωής»

Λίγο μετά το τέλος του μεγάλου τελικού ο Ντίνος Γενηδουνιάς παραχώρησε δηλώσεις και εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος και δικαιωμένος για την Εθνική ομάδα.

Η Εθνική ομάδα μπορεί να μην τα κατάφερε απέναντι στην Σερβία στον μεγάλα τελικό, όμως κατάκτησε το ασημένιο μετάλλιο και άπαντες είναι πολύ χαρούμενοι για αυτή την τεράστια επιτυχία.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου πάλεψε το παιχνίδι μέχρι το τέλος και ήταν πολύ κοντά στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, ωστόσο ηττήθηκε με 13-10.

Λίγο μετά την λήξη του αγώνα ο Ντίνος Γενηδουνιάς παραχώρησε δηλώσεις και φάνηκε απόλυτα χαρούμενος και ικανοποιημένος για την πορεία την Εθνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Μάλιστα όπως δηλωσε χαρακτηριστικά το μετάλλιο αυτό είναι αφιερωμένο στην οικογένεια του που ήταν πάντα δίπλα του και είχε την απόλυτη στήριξη τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντίνος Γενηδουνιάς:  

«Να πω την αλήθεια δεν το πιστεύω ακόμη. Αυτό εδώ (έδειξε το μετάλλιο) είναι οι κόποι μίας ολόκληρης ζωής. Από τότε που ξεκίνησα να παίζω πόλο ονειρευόμουν αυτή την στιγμή. Μαμά, μπαμπά, Γιώργο, Δημήτρη, Μαρία τα καταφέραμε! Αφιερωμένο στην οικογένειά μου αλλά και στις προηγούμενες γενιές που δεν τα κατάφεραν»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ