MVP του τουρνουά ο Φιλίποβιτς του Ολυμπιακού

MVP του τουρνουά ο Φιλίποβιτς του Ολυμπιακού

Ο αρχηγός της Σερβίας και νέος παίκτης του Ολυμπιακού, Φίλιπ Φιλίποβιτς αναδείχθηκε MVP του Ολυμπιακού τουρνουά του πόλο.

Χρυσό μετάλλιο και βραβείο MVP για τον Φίλιπ Φιλίποβιτς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας της Σερβίας οδήγησε την χώρα του στο χρυσό μετάλλιο μετά την νίκη στον τελικό με 13-10 απέναντι στην Ελλάδα και αναδείχθηκε Πολυτιμότερος Παίκτης της διοργάνωσης.

Ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού έρχεται να κάνει την διαφορά στους Ερυθρόλευκους και να τους πάει μέχρι την κορυφή της Ευρώπης. Μάλιστα έγραψε ιστορία με το βραβείο του MVP που κατέκτησε, καθώς επανέλαβε το κατόρθωμά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016, εκεί όπου βγήκε και πρώτος σκόρερ του τουρνουά.

Ο Στέλιος Αργυρόπουλος ψηφίστηκε μέσα στην καλύτερη επτάδα του Ολυμπιακού τουρνουά, ώντας ο μοναδικός παίκτης της ελληνικής αποστολής με κάποια ατομική διάκριση. Τις υπόλοιπες θέσεις κάλυψαν ο Ισπανός Ταχούλ, ο Μαυροβούνιος Ίβοβιτς, ο Σέρβος Μίτροβιτς, ο Ιάπωνας Ινάκα, ο Ούγγρος Μάνχερτζ και φυσικά ο Φίλιπ Φιλίποβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ