Πρόταση ανανέωσης της ΚΟΕ στον Βλάχο, αλλά… χωρίς Ολυμπιακό

Πρόταση ανανέωσης της ΚΟΕ στον Βλάχο, αλλά… χωρίς Ολυμπιακό

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία έκανε πρόταση ανανέωσης στον Θοδωρή Βλάχο για να βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.

Μετά την μεγάλη επιτυχία της Εθνικής ομάδας πόλο στο Τόκιο με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου κόντρα στην Σερβία η ομοσπονδία θέλει να επιβραβεύσει με νέο συμβόλαιο τον Έλληνα τεχνικό Θοδωρή Βλάχο.

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου ο πρόεδρος της Κολυμβητικής ομοσπονδίας Κυριάκος Γιαννόπουλος συναντήθηκε με τον Έλληνα τεχνικό για να του καταθέσει την πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας του για τα επόμενα τρία χρόνια, δηλαδή μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Παρίσι το 2024.

Βέβαια η πρόταση ανανέωσης έχει μια πολύ σημαντική παράμετρο μέσα και αυτή δεν είναι άλλη από την αποκλειστική συνεργασία των δύο πλευρών. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι Θοδωρής Βλάχος δεν θα πρέπει να είναι προπονητής σε καμία άλλη ομάδα. Μάλιστα ο Έλληνας τεχνικός αυτή την στιγμή δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και νέα σεζόν που ακολουθεί.

Μάλιστα η οικονομική προσφορά είναι αρκετά υψηλή και δελεαστική για τον Έλληνα προπονητή, ωστόσο όμως για να επιτευχθεί η συμφωνία των δύο πλευρών θα πρέπει ο Θοδωρής Βλάχος να αφήσει τον πάγκο των «ερυθρολεύκων» και να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην Εθνική ομάδα. Η Ελληνική ομοσπονδία έχει θέση ως στόχο οι προπονητές που θα υπάρχουν στα τμήματα να έχουν αποκλειστική συνεργασία και να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στα εκάστοτε τμήματα.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν θέλει να πάρει καμία βιαστική απόφαση όσον αφορά το μέλλον τόσο για την Εθνική όσο και για τον Ολυμπιακό και δεσμεύτηκε να απαντήσεις τις προσεχείς ημέρες, αφού πρώτα συζητήσει με τους Πειραιώτες, όπου έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ