Κοκκαλάνης – «Συγγνώμη που δεν έφερα το επιθυμητό αποτέλεσμα»

Κοκκαλάνης – «Συγγνώμη που δεν έφερα το επιθυμητό αποτέλεσμα»

Ο Βύρων Κοκκαλάνης δεν ήταν χαρούμενος από τα αποτελέσματα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Λίγες ημέρες πριν, ο Βύρων Κοκκαλάνης κατετάγη 11ος στη γενική κατάταξη των RS:X ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, θέση για την οποία σήμερα ο Έλληνας Ολυμπιονίκης θέλησε να απολογηθεί στους Έλληνες και τις Ελληνίδες.

«Ξέρω πως όλοι περιμένατε κάτι πολύ καλύτερο, όπως κι εγώ,» έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ο 36χρονος ιστιοπλόος. Ο Βύρων Κοκκαλάνης πρόσθεσε: «Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εσάς που πιστέψατε σε εμένα και με υποστηρίζατε καθημερινά με τα μηνύματα σας και σας ζητάω συγγνώμη που δεν μπόρεσα να φέρω το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Ο Βύρων Κοκκαλάνης ήταν 5ος στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο και 6ος στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012 στο Λονδίνο.

Αναλυτικά, ο Βύρων Κοκκαλάνης έγραψε:

«Τόκυο 2020 -11η θέση

Ακόμα και τώρα 10 μέρες από το πέρας τις τελευταίας ιστιοδρομίας δυσκολεύομαι να βρω λόγια για να απολογηθώ για το τελικό αποτέλεσμα. Ξέρω πως όλοι περιμένατε κάτι πολύ καλύτερο όπως και εγώ. Το σημαντικότερο είναι πως σε αυτήν την πενταετία δοκιμάστηκα περισσότερο από ποτέ σαν άνθρωπος, αθλητής, σύζυγος, πατέρας και πλέον νιώθω πιο έμπειρος από ποτέ και γεμάτος εφόδια για το μέλλον.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εσάς που πιστέψατε σε εμένα και με υποστηρίζατε καθημερινά με τα μηνύματα σας και σας ζητάω συγγνώμη που δεν μπόρεσα να φέρω το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οικογένεια, φίλους, γνωστούς, τους μεγάλους χορηγούς μου bwin Greece, Εθνική Ασφαλιστική για την αμέριστη στήριξη τους και τους υποστηρικτές μου Herbalife Nutrition Garmin Greece Surfmarket.GR .

Επίσης ευχαριστώ που είστε δίπλα μου my athlete @fwtisgrigoratos Dimitris Petrounias. Όλοι μαζί χαράζουμε μια νέα πορεία με ορίζοντα το Παρίσι 2024.

Τέλος αυτές τις δύσκολες ημέρες που περνάει η Ελλάδα μας θα ήθελα να σας ζητήσω να προσφέρετε βοήθεια με οποιονδήποτε τρόπο μπορείτε στους πληγέντες από τις πυρκαγιές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ