Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Εντάξει, δεν μπήκαν και με πιστόλι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλλον...
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το συμβούλιο της ΔΟΕ στην Αθήνα με το βλέμμα στραμμένο στο Πεκίνο (pic)

Την έγκριση της αλλαγής εθνικότητας για τους αθλητές ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο, αποφάσισε το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

Το συμβούλιο της ΔΟΕ στην Αθήνα με το βλέμμα στραμμένο στο Πεκίνο (pic) | to10.gr

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ), το οποίο συνεδρίασε χθες στην Αθήνα, αποφάσισε να εγκρίνει την αλλαγή εθνικότητας για έναν αθλητή ενόψει των Ολυμπιακών Χειμερινών Αγώνων του Πεκίνου 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόκειται, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΔΟΕ, για τον Τζακ Γκόουερ, αθλητή του αλπικού σκι, που «μετακομίζει» από τη Μεγάλη Βρετανία στην Ιρλανδία.

Εν τω μεταξύ αισιόδοξα είναι τα μηνύμα από την προετοιμάσια του Πεκίνου  για τους Ολυμπιακούς Χειμερινούς Αγώνες (4-20/2/22).

«Είναι πραγματικά ευχάριστο να βλέπουμε τα σχόλια που είχαμε από τουςαθλητές. Πολλοί από αυτούς τους αθλητές είναι Ολυμπιονίκες. Και τα σχόλια που είχαμε είναι ομόφωνα θετικά όσον αφορά τον ίδιο τον χώρο, αλλά και την οργάνωση γύρω από τους Αγώνες και τον ενθουσιασμό τους καθώς αυξάνεται η συμμετοχή στο Πεκίνο 2022», είπε μετά τη συνάντηση ο αθλητικός διευθυντής της ΔΟΕ Κιτ ΜακΚόνελ.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από