Προβληματισμός με τις τιμές των εισιτηρίων των Ολυμπιακών Αγώνων

Προβληματισμός με τις τιμές των εισιτηρίων των Ολυμπιακών Αγώνων

Προβληματισμός επικρατεί για τις τιμές των εισιτηρίων των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού του προσεχές καλοκαίρι

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Στίβου, Σεμπάστιαν Κόε, εξέφρασε την λύπη του για την «υψηλή» τιμή των εισιτηρίων, εν’ όψει των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι-2024».

«Είναι δική μου ευθύνη να διασφαλίσω ότι το άθλημά μας θα γίνει σε όσο το δυνατόν καλύτερο περιβάλλον, ότι η γαλλική οργανωτική επιτροπή κάνει ό,τι μπορεί για να γεμίσει τα γήπεδα, ακόμα κι εάν οι τιμές των εισιτηρίων είναι, όπως ξέρουμε, υψηλές», είπε ο Κόε σε τηλεδιάσκεψη με ειδησεογραφικούς οργανισμούς.

Διαβάστε επίσης: Η άνοδος και η πτώση του κινεζικού ποδοσφαίρου: Το τραγικό τέλος ενός ονείρου (vids+pics)

Περισσότερα από 7,6 εκατομμύρια εισιτήρια έχουν ήδη τεθεί σε πώληση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες των Παρισίων, ενώ ορισμένα προσφέρονται στην ελάχιστη τιμή των 24 ευρώ, άλλα όμως, ειδικά για αγώνες στίβου, κοστίζουν έως και 690 ευρώ.

«Μέλημά μας θα είναι πάντα να έχουμε φιλάθλους στα γήπεδα για να παρακολουθούν αγώνες σε προσιτές τιμές. Είναι κάτι που μας επιτρέπει να αναπτύξουμε το άθλημά μας», υπογράμμισε ο Κόε, ενώ επεσήμανε ιδιαίτερα την ανάγκη να «ληφθούν υπόψη» οι οικογένειες των αθλητών που θα ταξιδέψουν για να ενθαρρύνουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο πρώην Ολυμπιονίκης, ο οποίος ήταν επικεφαλής της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012, ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον Τόνι Εστανγκέ, πρόεδρο της γαλλικής οργανωτικής επιτροπής και στους συνεργάτες του, ελπίζοντας «οι Αγώνες θα διεξαχθούν υπό πλήρη ασφάλεια και όχι σε ατμόσφαιρα εγκλεισμού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ