Ο Κολέ αποκάλυψε τον λόγο που δεν κάλεσε τον Μουστάφα Φαλ στην εθνική Γαλλίας

Ο Κολέ αποκάλυψε τον λόγο που δεν κάλεσε τον Μουστάφα Φαλ στην εθνική Γαλλίας

Ο Μουστάφα Φαλ δεν βρίσκεται στην προεπιλογή της Γαλλίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, με τον Βενσάν Κολέ να αποκαλύπτει τον λόγο που τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση.

O Βενσάν Κολέ ανακοίνωσε την προεπιλογή των 19 παικτών της εθνικής Γαλλίας, από όπου θα προκύψει και η τελική 12άδα με την οποία οι «τρικολόρ» θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στη λίστα λοιπόν βλέπουμε τον Ματίας Λεσόρ του Παναθηναϊκού, όχι όμως τον Μουστάφα Φαλ του Ολυμπιακού. Ο έμπειρος τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός τον θηριώδη σέντερ καθώς όπως αποκάλυψε είχε κατασταλάξει από καιρό στην τριάδα των Γκομπέρ, Πουαριέ και Λεσόρ, ενώ στο ρόστερ υπάρχει και ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα. Συνεπώς δεν θα μπορούσε να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Οι δηλώσεις του Βενσάν Κολέ:

«Όση αβεβαιότητα είχαμε για τα γκαρντ, άλλη τόση βεβαιότητα είχαμε για τους ψηλούς. Έχουμε κατασταλάξει σε αυτές τις επιλογές εδώ και αρκετούς μήνες. Ο Μουστάφα Φαλ κάνει εξαιρετική σεζόν με τον Ολυμπιακό, για άλλη μια φορά, και εδώ αντιμετωπίζουμε το… πρόβλημα του πλούσιου.

Δεν μπορούσαμε να προσθέσουμε και τέταρτο ποστ-παίκτη στο 5 (πίσω από τους Γκομπέρ, Πουαριέ και Λεσόρ, ενώ ο Γουεμπανιάμα εναλλάσσεται μεταξύ 4 και 5) […]. Αν έπαιρνα και τον Μουστάφα Φαλ, δεν θα μπορούσα να τον χρησιμοποιήσω. Θα είναι ήδη περίπλοκο να χρησιμοποιηθούν όλοι όσοι έχουν επιλεγεί, οπότε δεν θα ήταν δυνατόν».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ