ΠΑΟΚ : Στέλνουν τον Στόιλοφ από την Βουλγαρία

ΠΑΟΚ : Στέλνουν τον Στόιλοφ από την Βουλγαρία

Ο Στάνιμιρ Στόιλοφ είναι ένας από τους υποψηφίους αντικαταστάτες του Αμπέλ Φερέιρα για τον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Απο εκείνες τις άβολες καταστάσεις, που όλοι ξέρουν, όλοι καταλαβαίνουν αλλά κανείς δεν μιλά. Η ιστορία γύρω από τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Γύρω από τον πάγκο του Αμπέλ Φερέιρα. Του Πορτογάλου που αν δεν ήταν η αποζημίωση των 3 εκατ ευρώ προφανώς και θα είχε φτιάξει καιρό τώρα βαλίτσες για τη Λισαβόνα.

Τι θα κάνουν οι περσινοί νταμπλούχοι; Μάλλον δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι. Το σίγουρο είναι πως ο Όλαφ Ρέμπε, ο νέος αθλητικός διευθυντής προσπαθεί να σχηματίσει μια λίστα με υποψήφιους αντικαταστάτες προκειμένου σε δέκα μέρες από τώρα -όταν η σεζόν θα ολοκληρωθεί- να υπάρχουν επιλογές στο τραπέζι.

Και μιας και τέτοιες αναζητήσεις δίνουν στίγμα μόνο τυχαία; Ένα ρεπορτάζ από τη γειτονική Βουλγαρία βάζει ένα πρώτο σημάδι στον «χάρτη».  Σύμφωνα την «Novsport.com», ο Στάνιμιρ Στόιλοφ είναι ένας από τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Πορτογάλου προπονητή.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα: 0 53χρονος προπονητής έχει μείνει χωρίς ομάδα από τον Γενάρη του 2019, ενώ πρόσφατα, αρνήθηκε πρόταση της Λέφσκι Σόφιας. Φέρεται να  περιμένει πρόταση από κάποιο πρωτάθλημα με περισσότερα κυβικά από το Βουλγαρικό.

Η τελευταία του δουλειά πάντως δεν ήταν σε σύλλογο, αλλά στην εθνική ομάδα του Καζακστάν. Παλιότερα έχει εργαστεί στην εθνική ομάδα της χώρας του, τη Λέφσκι Σόφιας, την Ανόρθωση ενώ σίγουρα κάποιοι θα τον θυμούνται στην Αστάνα. Εκεί ήταν στα δύο ματς με τον Ολυμπιακό, για τον όμιλο του Europa League (2016-17).

Αν είναι ο Στοίλοφ ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ; Προφανώς δεν μπορεί κανείς να το πει αυτό με σιγουριά. Δεν είναι απλό θέμα η απομάκρυνση του Αμπέλ Φερέιρα παρότι ο Πορτογάλος έχει χάσει όλους τους συμμάχους του στη Θεσσαλονίκη, και εν πολλοίς επικοινωνιακά είναι χρεωμένος με τη μεγάλη φετινή αγωνιστική αποτυχία. Απο την άλλη δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την υποψηφιότητα του Πάμπλο Γκαρσία που δίνει τη δική του μάχη να μπει στο κόλπο (την επόμενη εβδομάδα έχει συνάντηση με τον Ρέμπε) αλλά και τον Βλάνταν Ίβιτς που είναι διαθέσιμος στην ελεύθερη αγορά έπειτα από μια διετία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ