Αρνητικό το Καμερούν για τη φιλοξενία της τελικής φάσης του αφρικανικού Champions League

Αρνητικό το Καμερούν για τη φιλοξενία της τελικής φάσης του αφρικανικού Champions League

Οι τελευταίοι αγώνες του φετινού αφρικανικού Champions League θα πρέπει να αναζητήσουν νέο χώρο τέλεσης, αφού το Καμερούν δήλωσε σήμερα (13/7) ότι δεν θα φιλοξενήσει τις τρεις εναπομείνασες αναμετρήσεις της διοργάνωσης.

Η Αφρικανική Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία (CAF) είχε ζητήσει από το Καμερούν, τον περασμένο μήνα, να φιλοξενήσει τους δύο ημιτελικούς και τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της ηπείρου, η οποία είχε ανασταλεί τον Μάιο λόγω της πανδημίας της COVID-19 και μεταφέρθηκε τον Σεπτέμβριο.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου του Καμερούν, Σεϊντού Μπόμπο Ντζόγια, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι η κυβέρνησή του πρόβαλε βέτο στα σχέδια, λόγω ανησυχιών σχετικά με τη μετάδοση του κορωνοϊού. Αυτό σημαίνει ότι η CAF πρέπει τώρα να βρει έναν νέο οικοδεσπότη για τους αγώνες.

Η πολυνίκης της διοργάνωσης, Αλ Αχλί, πρόκειται να παίξει με τη Βιντάντ Καζαμπλάνκα, ενώ η Ζάμαλεκ θα αντιμετωπίσει τη Ράζα Καζαμπλάνκα στους ημιτελικούς, σε δύο συναντήσεις μεταξύ αιγυπτιακών και μαροκινών συλλόγων.

Η CAF έχει διευκρινίσει ότι οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν ως μεμονωμένοι αγώνες, με παράταση και πέναλτι μετά τον αγώνα, εάν αυτό είναι απαραίτητο για να κριθεί ο νικητής, ενώ θα επιτρέπονται πέντε αλλαγές ανά συνάντηση για κάθε ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ