Μιχαΐλοβιτς : «Η φιλία μας θα διαρκέσει για πάντα»

Μιχαΐλοβιτς : «Η φιλία μας θα διαρκέσει για πάντα»

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ενόψει του αγώνα Μίλαν-Μπολόνια.

Το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου (18/7, 22:45) η Μίλαν θα υποδεχθεί την Μπολόνια στο «Σαν Σίρο» στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Serie A. Ωστόσο ένα μεγάλο μέρος της φίλαθλης γνώμης στην Ιταλία εστιάζει στην αντιπαλότητα του ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, και του προπονητή των φιλοξενούμενων, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

Πριν τη μεταγραφή του Ζλάταν στους «ροσονέρι» υπήρχε η φήμη μετακίνησής του στην Μπολόνια, αλλά αυτή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Ο τεχνικός της Μπολόνια μίλησε για τη σχέση του με τον Σουηδό λέγοντας: «Εγώ και ο Ίμπρα είχαμε σχεδόν πιαστεί στα χέρια όταν ήταν στην Γιουβέντους. Έπειτα αποκτήσαμε φιλία όταν ήρθε στην Ίντερ. Είναι Σουηδός, ναι, αλλά οι γονείς του είναι Σλάβοι όπως εγώ και μεταξύ μας υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός».

Στη συνέχεια προσέθεσε: «Αν τον κυνήγησα στην περασμένη μεταγραφική περίοδο; Αυτά είναι περασμένα, τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει τη νέα σεζόν. Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Η φιλία μας θα διαρκέσει για πάντα και ελπίζω αύριο να δείξει σεβασμό και έλεος απέναντι σε έναν καημένο άρρωστο που βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης όπως εγώ. Ελπίζουμε να είναι λιγότερο κακός από το συνηθισμένο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς ταλαιπωρείται εδώ και έναν χρόνο από λευχαιμία και συνεχίζει τη μάχη του καθώς προχώρησε σε μεταμόσχευση του μυελού των οστών. Η μέχρι στιγμής στάση του έχει δείξει ότι δεν τον έχει πτοήσει στη ζωή του η περιπέτεια που ζει μέχρι σήμερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ