Ανανέωσε με Αλ Ραέντ ο Χάσι (pic)

Ανανέωσε με Αλ Ραέντ ο Χάσι (pic)

Ο Μπέσνικ Χάσι ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Αλ Ραέντ για ακόμα ένα χρόνο.

Ο Μπέσνικ Χάσι ήταν μέσα στους υποψήφιους προπονητές για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Φενέρπαχτσε. Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού, τα πάει αρκετά καλά στην Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα στην Αλ Ραέντ. Ωστόσο, οι «σειρήνες» από την Τουρκία, έκαναν την ομάδα του, να κινηθεί άμεσα για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο 48χρονος Κοσοβάρος βρίσκεται εκεί από τον Ιούλιο του 2018 και στην πρώτη του χρονιά, οδήγησε τον σύλλογο στην 8η θέση του πρωταθλήματος. Την φετινή χρονιά, η ομάδα βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο όλα έχουν σταματήσει, ελέω του κορωνοϊού.

Από την πλευρά της, η Αλ Ραέντ αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιο του Χάσι για ακόμα ένα χρόνο, αφού είναι αρκετά ευχαριστημένη από την δουλειά που κάνει. Στην άκρη του πάγκου της αραβικής ομάδας, ο Κοσοβάρος έχει 22 νίκες και ισάριθμες ήττες ενώ 13 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα, σε διάστημα 57 αγώνων. Στην Ελλάδα, έμεινε στον «ερυθρόλευκο» πάγκο για 109 ημέρες σημειώνοντας έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ