Το εντυπωσιακό γκολ της Πόρτο (vid)

Το εντυπωσιακό γκολ της Πόρτο (vid)

Η Πόρτο κέρδισε με το ευρύ 6-1 την Μορεϊρένσε και ταυτόχρονα έγινε η απονομή του πρωταθλήματος, ωστόσο την παράσταση έκλεψε το πέμπτο τέρμα των πρωταθλητών.

Η Πόρτο είχε κατακτήσει εδώ και λίγες μέρες, τον τίτλο του πρωταθλητή και απλά περίμενε το παιχνίδι με την Μορεϊρένσε για κάνει την απονομή. Οι παίκτες του Σέρτζιο Κονσεϊσάο ήταν εντυπωσιακοί και παρά την φιέστα που ακολουθούσε, ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι για την νίκη.

Η επικράτηση με το ευρύ 6-1, δεν κατάφερε να επισκιάσει το τρομερό γκολ που πέτυχαν οι «δράκοι». Συγκεκριμένα, στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης και με το σκορ στο 4-1, η Πόρτο θα καταφέρει να σκοράρει ένα από τα ωραιότερα τέρματα της χρονιάς.

Στην αρχή της φάσης, ο Οτάβιο δίνει στον Ντίας, ο οποίος με εντυπωσιακό τακουνάκι, θα κάνει το 1-2. Αντί να εκτελέσει ο 25χρονος Βραζιλιάνος, θα «σπάσει» δίπλα του, στον Τικίνιο Σοάρες και ο νεαρός επιθετικός θα σκοράρει σε κενή εστία. Αυτό, ήταν το 9ο γκολ του 29χρονου φορ στο πρωτάθλημα, προτού σκοράρει και δεύτερο τέρμα και φτάσει τα 10 σε 29 αγώνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ