Μίτσελ : Ξαφνική αποχώρηση από την Πούμας (vid)

Μίτσελ : Ξαφνική αποχώρηση από την Πούμας (vid)

Ο Μίτσελ προχώρησε σε μια αιφνιδιαστική ανακοίνωση λέγοντας ότι αποχωρεί από την Πούμας.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα στο Μεξικό για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη, η Πούμας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

Ο Μίτσελ ανακοίνωσε εντελώς ξαφνικά την αποχώρησή του από τον μεξικάνικο σύλλογο επικαλούμενος προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. Ο 57χρονος προπονητής που κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού την περίοδο 2013-15, πήρε την απόφαση να παραιτηθεί από την ομάδα. Και μάλιστα σε μια περίοδο που η διοίκηση δυσκολεύεται να τα βρει με τους παίκτες της για μειώσεις συμβολαίων λόγω του κορωνοϊού.

Ο Ισπανός τεχνικός είπε στην ανακοίνωσή του: «Αγαπητή μου οικογένεια, σας ενημερώνω προς μεγάλη μου λύπη ότι έχω αποφασίσει να αφήσω την τεχνική ηγεσία της Πούμας για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά και επαγγελματικά το διοικητικό συμβούλιο, τους παίκτες, το τεχνικό προσωπικό, τους γιατρούς και όλους όσους δουλεύουν σε αυτόν τον σύλλογο, οι οποίοι έχουν πετύχει κάτι πολύ δύσκολο. Το να με κάνουν να αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ