Γουίγκαν : Συμφωνήθηκε η πώληση του συλλόγου

Γουίγκαν : Συμφωνήθηκε η πώληση του συλλόγου

Οι οικονομικοί διαχειριστές της Γουίγκαν ανακοίνωσαν ότι συμφώνησαν για να πωληθεί ο σύλλογος.

Η Γουίγκαν είχε μπει την 1η Ιουλίου σε καθεστώς υποχρεωτικής οικονομικής διαχείρισης και βρισκόταν σε επείγουσα αναζήτηση αγοραστή προκειμένου να αποφύγει τη διάλυση.

Ο αγοραστής βρέθηκε για τον ιστορικό αγγλικό σύλλογο ο οποίος μπορεί πια να ελπίζει σε ένα πιο αισιόδοξο μέλλον. Οι οικονομικοί διαχειριστές της ομάδας ανακοίνωσαν ότι συμφώνησαν για την πώλησή της η οποία μπορεί να εγγυηθεί το άμεσο μέλλον της.

Όπως ανέφεραν οι Τζέραλντ Κράσνερ και Πολ Στάνλεϊ, το όνομα του αγοραστή δεν θα αποκαλυφθεί λόγω σύμφωνου εμπιστευτικότητας μεταξύ των δύο πλευρών αλλά πρόκειται για την υψηλότερη πρόταση που κατατέθηκε για τη σωτηρία του συλλόγου.

Ο Κράσνερ επεσήμανε ότι με την πρόταση που έγινε για την αγορά της Κυπελλούχου Αγγλίας του 2013, θα πληρωθούν όλοι οι παίκτες και θα διευθετηθούν όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες.

Σημειώνεται ότι λόγω της οικονομικής διαχείρισης, η Γουίγκαν είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση 12 βαθμών. Με τα νέα δεδομένα η ομάδα κατέθεσε έφεση διότι σε περίπτωση που επικυρωθεί η τιμωρία, θα υπάρξει υποβιβασμός στην τρίτη κατηγορία της Αγγλίας (League One).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ