Παρί Σεν Ζερμέν – Σεντ Ετιέν 1-0

Παρί Σεν Ζερμέν – Σεντ Ετιέν 1-0

Η Παρί πήρε το νταμπλ σε… πολεμικό τελικό

Η Παρί Σεν Ζερμέν πανηγύρισε την κατάκτηση του 13ου Κυπέλλου Γαλλίας, επικρατώντας στο Σεντ-Ντενί την Σεντ Ετιέν με σκορ 1-0. Σκόρερ της βραδιάς ο Νεϊμάρ (14΄) σε ένα ματς που οι περισσότεροι θα το θυμούνται για το… ξύλο στο χορτάρι. Η Σεντ Ετιέν βλέπετε δεν χαρίστηκε στους παίκτες του Τούχελ. Και δεν παραδόθηκε ακόμη και όταν έμεινε με 10 παίκτες. Το νταμπλ πάντως για τους Παριζιάνους δεν ήρθε μόνο με… χαμόγελα. Ο τραυματισμός του Εμπαπέ δεδομένα προκαλεί ανησυχία.

Η αναμέτρηση επαναλαμβάνουμε χαρακτηρίστηκε από την υψηλή ένταση στο χορτάρι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων. Η Παρί προηγήθηκε νωρίς. Μόλις στο 14ο λεπτό ο Εμπαπέ πέρασε τους πάντες, σούταρε, δεν βρήκε δίχτυα σε πρώτη φάση και ο Νεϊμάρ πήρε το ριμπάουντ γράφοντας το 1-0. Η επόμενη φορά όμως που ο Εμπαπέ ήταν πρωταγωνιστής, δεν ήταν και για καλό.

Στο 26ο λεπτό ο Περέν ξάπλωσε στο χορτάρι το μεγάλο αστέρι του γαλλικού ποδοσφαίρου. Και εκεί παραλίγο να δούμε… μποξ. Αφού ο διαιτητής μοίρασε κίτρινες κάρτες, μετά από εξέταση VAR ο Περέν είδε την κόκκινη κάρτα. Την ίδια ώρα ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο.

Γι’ αρκετό διάστημα ποδόσφαιρο δεν παιζόταν σε καμία περίπτωση, με τον διαιτητή να καλεί τους αρχηγούς για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου η Παρί είχε ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ. Ο Νεϊμάρ εκτέλεσε φάουλ, το οποίος απέκρουσε ο Μουλέν, ενώ στη συνέχεια απέκρουσε σουτ του Ικάρντι μετά από ωραία πάσα του Βραζιλιάνου.

Η Σεντ Ετιέν το δικό της χαρτί το έπαιξε στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Πήρε τον έλεγχο, επισκέφτηκε την περιοχή του Νάβας. Προσπάθησε να ανατρέψει την κατάσταση ως το τελευταίο σφύριγμα. Αλλά έμεινε με την προσπάθεια

Παρί (Τούχελ): Νάβας, Μπάκερ, Μαρκίνιος, Σίλβα, Κέρερ, Νεϊμάρ, Γκέγιε, Παρέδες, Ντι Μαρία, Εμπαπέ, Ικάρντι

Σεντ-Ετιέν (Πουέλ): Μουλέν, Ντεμπουσί, Περέν, Φοφανά, Κολοτζιέτζακ, Μ’Βίλα, Καμαρά, Μακόν, Μπουντεμπούζ, Μπουάνγκα, Αμουμά

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ