Ηρακλής: «Να το ξεχάσουν…»

Ηρακλής: «Να το ξεχάσουν…»

Την αντίδραση τους για το θέμα με την «αποκλειστικότητα» του Καυτανζόγλειου σταδίου από τον ΠΑΟΚ εκφράζουν στον Ηρακλή.

Ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής είναι στις επάλξεις και έτοιμος να αντιδράσει, εφόσον προκύψει επισημοποίηση της πρόθεσης του ΠΑΟΚ για «αποκλειστικότητα» του Καυτανζόγλειου σταδίου.

Οι «κυανόλευκοι» δηλώνουν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν στον ΠΑΟΚ και στην διοίκηση του Καυτανζογλείου να «πετάξουν» την ομάδα του Ηρακλή από το «σπίτι» της.

«Έχουμε μείνει στις επαφές του προηγούμενου χρονικού διαστήματος, που έφεραν τους αρμόδιους φορείς να καταλήγουν στη λύση της κοινής χρήσης του Καυτανζογλείου. Επί του παρόντος δεν υπάρχει κάτι επίσημο σχετικά με το όποιο αίτημα του ΠΑΟΚ.

Πάντως, αν και εφόσον επιβεβαιωθεί και επισημοποιηθεί η έκφραση μιας τέτοιας πρόθεσης, εμείς είμαστε εδώ. Ο σύλλογος, ενωμένος, ενιαίος και απολύτως συσπειρωμένος, είναι αποφασισμένος να προστατεύσει τα συμφέροντα της ποδοσφαιρικής ομάδας και την έδρα της, την οποία χρησιμοποιεί εδώ και 60 χρόνια. Αν κάποιοι ονειρεύονται ότι θα βγάλουν από το Καυτανζόγλειο τον Ηρακλή, για να το μετατρέψουν σε… τσιφλίκι τους, το μόνο που μπορούμε να τους συμβουλεύσουμε είναι να το ξεχάσουν…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ