GNTM : Έχεις δει τo plus size model Κατερίνα Πεφτίτση με μαγιό; Μία κούκλα!

GNTM : Έχεις δει τo plus size model Κατερίνα Πεφτίτση με μαγιό; Μία κούκλα!

Η Κατερίνα Πεφτίτση είχε προκαλέσει μεγάλο ντόρο γύρω από το όνομά της κατά τη συμμετοχή της στο GNTM παρ' όλο που η "θητεία" της στο παιχνίδι ήταν πολύ μικρή.

Η καλλονή με τα μπλε μαλλιά, η οποία ήθελε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της ως plus size model, κατάφερε να αποκτήσει μέσα σε ελάχιστο διάστημα την αναγνωρισιμότητα που χρειαζόταν.

Κάπως έτσι ξεκίνησε και την καριέρα της στον χώρο του μόντελινγκ, έχοντας ήδη διαγράψει αργά αλλά σταθερά μία πολύ καλή πορεία στον χώρο.

Και επειδή κάθε μοντέλο που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να αλλάζει και να εξελίσσεται, η Κατερίνα τον τελευταίο καιρό έχει κάνει θεαματική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση. Παραμένει «juicy» ενώ διατηρεί και τα μαλλιά-σήμα κατατεθέν της μιας και δεν συναντάς συχνά κοπέλες με… μπλε μαλλιά.

Η ίδια χθες έκανε μία ανάρτηση που έκανε το instagram να… πάρει φωτιά αφού πόζαρε με μπλε ολόσωμο μαγιό με έναν ώμο που ομολογουμένως της πήγαινε πολύ.

Απενοχοποιημένη και σίγουρη για τον εαυτό της, η Κατερίνα δείχνει να διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Έχει ωριμάσει και έχει δει τα πράγματα τελείως διαφορετικά απ’ ό,τι κάποτε. Το είχε παραδεχτεί και η ίδια σε πιο παλιά της ανάρτηση, ποζάροντας με μαγιό ως pin up girl.

«Με απο καιρό και ύστερα από πολύ κλάμα σε δοκιμαστήρια και μονολόγους μπροστά από καθρέπτες, συνειδητοποίησα πως τελικά τα πάντα είναι θέμα προοπτικής. Αλλάζοντας λοιπόν οπτική γωνία, άλλαξα και τη σχέση μου με τον εαυτό μου και βρήκα όχι έναν αλλά δεκάδες λόγους για να αγαπήσω τελικά το σώμα μου για αυτό ακριβώς που είναι.!!!! Αγάπησε και εσύ εσένα !!!!!» είχε γράψει η ίδια στη φωτογραφία όπου πόζαρε με μπικίνι. Δείτε φωτογραφίες της με μαγιό παρακάτω:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ