Τέλος από την Νότιγχαμ ο Στιλ (pic)

Τέλος από την Νότιγχαμ ο Στιλ (pic)

Ο Λουκ Στιλ αποτελεί παρελθόν από την Νότιγχαμ Φόρεστ και τώρα είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Λουκ Στιλ είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στην Μίλγουολ, ωστόσο ο λίγος χρόνο συμμετοχής και το γεγονός ότι δεν έπεισε τους ανθρώπους της ομάδας, τον έστειλαν πίσω στην Νότιγχαμ Φόρεστ. Ωστόσο, ο άλλοτε τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού δεν θα έμεινε για πολύ.

Όπως ανακοίνωσε ο αγγλικός σύλλογος, ο 35χρονος πορτιέρο δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο Νότιγχαμ και είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Συγκεκριμένα, το συμβόλαιό του έληγε φέτος και τελικά δεν ανανεώθηκε με αποτέλεσμα την αποχώρηση του έμπειρου άσου.

Πλέον, ο Άγγλος τερματοφύλακας θα δει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του και θα επιλέξει τι θα κάνει. Στην Ελλάδα αγωνίστηκε για τρία χρόνια με το «τριφύλλι» στο στήθος και ήταν η μοναδική φορά που έφυγε από την Αγγλία. Υπερασπίστηκε σε 98 παιχνίδια την εστία των «πρασίνων» και την κράτησε ανέπαφη τις 45 φορές. Με την ομάδα του Φόρεστ πρόλαβε να παίξει επτά ματς, κρατώντας το μηδέν σε 2 από αυτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ