Ίβιτς : «Δεν σκέφτομαι να επιστρέψω στην Ελλάδα»

Ίβιτς : «Δεν σκέφτομαι να επιστρέψω στην Ελλάδα»

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε σε μέσο του Ισραήλ για το μέλλον του, τονίζοντας ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Βλάνταν Ίβιτς αποχώρησε από τον πάγκο της Μακάμπι Τέλ Αβιβ μετά από μια επιτυχημένη διετία στο Ισραήλ, κατακτώντας δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα.

Η θητεία του, όμως, έληξε στο τέλος της προηγούμενης σεζόν. Ο Σέρβος προπονητής απέρριψε πρόταση από την Τραμπζονσπόρ, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να συναντηθεί με τους ιθύνοντες της Γουότφορντ.

Ο 43χρονος πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ έδωσε συνέντευξη στο «Ynet» του Ισραήλ, όπου μίλησε για την εμπειρία και τα συναισθήματα που έζησε στον πάγκο της Μακάμπι:

«Ήθελα από την αρχή να επιτύχω στη Μακάμπι. Νιώθω ότι κατάφερα να πετύχω πολλά. Πέρασα ωραίες στιγμές. Μίλησα με τον Γκολντάρ (σ.σ. ιδιοκτήτης της Μακάμπι) για την απόφασή μου να αποχωρήσω. Ήταν απογοητευμένος αλλά έδειξε κατανόηση».

Στη συνέχεια, σε ερώτηση για τον πιθανό αντικαταστάτη του, ο Ίβιτς αναφέρθηκε στον Γιώργο Δώνη: «Ξέρω μόνο ότι ακούγεται ο Γιώργος Δώνης, που ήταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού πέρσι. Είναι ο καλύτερος Έλληνας προπονητής κατά τη γνώμη μου».

Τέλος, σχετικά με το μέλλον του δήλωσε ότι δεν βιάζεται να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα δεν είναι μέσα στις επιλογές του:

«Έχω κάνει τις σκέψεις μου. Θέλω να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου αλλά δεν βιάζομαι. Είμαι έτοιμος αλλά έχω υπομονή. Δεν σκέφτομαι να επιστρέψω στην Ελλάδα. Πιστέψτε με, έχω δουλέψει εκεί. Είναι μια όμορφη χώρα και το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι υψηλό, αλλά δεν είναι μέσα στις επιλογές μου αυτή τη στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ