Βοσνιάδης: «Η ήττα όμως θα μας κάνει πιο σοφούς»

Βοσνιάδης: «Η ήττα όμως θα μας κάνει πιο σοφούς»

Ότι ήταν ένα καλό μάθημα για τους παίκτες του, η εκτός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε ο τεχνικός της Κέρκυρας Αλέκος Βοσνιάδης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του 56χρονου τεχνικού στην κάμερα της Nova: «Πήγαμε το παιχνίδι εκεί που το θέλαμε, ξέραμε καλά τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν κινδυνεύσαμε, κλείσαμε καλά τους χώρους, […]

Ότι ήταν ένα καλό μάθημα για τους παίκτες του, η εκτός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε ο τεχνικός της Κέρκυρας Αλέκος Βοσνιάδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 56χρονου τεχνικού στην κάμερα της Nova:

«Πήγαμε το παιχνίδι εκεί που το θέλαμε, ξέραμε καλά τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν κινδυνεύσαμε, κλείσαμε καλά τους χώρους, γνωρίζαμε ότι θα μας δίνονταν ευκαιρίες και θα βρίσκαμε χώρους όταν θα ανοιγόταν ο ΠΑΣ για να σκοράρει. Μας βοήθησε η αλλαγή του Ζορμπά, μας έκανε πιο ήρεμους και πήραμε την κατοχή της μπάλας, βγάλαμε φάσεις και καταφέραμε να προηγηθούμε.

Εκεί θα έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι, ωστόσο κάναμε ένα τραγικό λάθος και τους αφήσαμε να ισοφαρίσουν, στη συνέχεια με τον ενθουσιασμό του ο ΠΑΣ κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Παρότι προηγηθήκαμε στο 72ο λεπτό δεν πήραμε τελικά ούτε έναν πόντο καθώς δεν διαχειριστήκαμε σωστά την κατάσταση, αυτή η ήττα όμως θα μας κάνει πιο σοφούς. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους, εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΣ Γιάννινα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ