Φοβάται τραυματισμό η Ιντερνασιονάλ και πιέζει τον Μολέδο

Φοβάται τραυματισμό η Ιντερνασιονάλ και πιέζει τον Μολέδο

Οι Βραζιλιάνοι πρότειναν συμβόλαιο 3,5 ετών στον έμπειρο αμυντικό, λέγοντας του να επιστρέψει άμεσα για να μην τραυματιστεί στο επόμενο τετράμηνο.

Άλλα λέει τη Δευτέρα, άλλα ισχυρίζεται την Τρίτη, άλλα αποφασίζει την Τετάρτη. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ροντρίγκο Μολέδο τους έχει όλους στο… περίμενε. Ο χαρακτήρας του Βραζιλιάνου ήταν έτσι από την πρώτη μέρα που ήρθε στην Ελλάδα και κάθε φορά που δέχεται πιέσεις είναι ικανός να τινάξει στον αέρα ολόκληρες συμφωνίες.

Το ίδιο πάει να κάνει και τώρα με τον ΠΑΟΚ. Τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός με τον δικέφαλο τα βρήκαν για τη μετακόμιση του Μολέδο στην Τούμπα για έξι μήνες και μάλιστα ο ίδιος ο παίκτης έδειχνε να συμφωνεί σε όλα το βράδυ της Τρίτης, σήμερα τα πράγματα άλλαξαν για ακόμα μια φορά.

Όπως ενημερωθήκατε, ο Βραζιλιάνος άλλαξε γνώμη και διεμήνυσε στον Παναθηναϊκό, μέσω του ατζέντη του, πως θέλει να επιστρέψει άμεσα στην Ιντερνασιονάλ και να μην περιμένει μέχρι το καλοκαίρι. Και ο λόγος δεν είναι άλλος απ’ το γεγονός ότι η βραζιλιάνικη ομάδα τον πιέζει αφόρητα τις τελευταίες μέρες προκειμένου να μη δεχτεί καμία άλλη πρόταση.

Οι Βραζιλιάνοι, βλέποντας πως για τον παίκτη ενδιαφέρονται ομάδες που θα τα δώσουν όλα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως ο ΠΑΟΚ, φοβήθηκαν ότι ο ποδοσφαιριστής με τον οποίο έχουν υπογράψει προσύμφωνο εν όψει καλοκαιριού, μπορεί να τραυματιστεί.

Άλλωστε, ο Μολέδο είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς και έχει περάσει μια πολύ μεγάλη περιπέτεια, όταν ακόμα αγωνιζόταν στην Ουκρανία και είχε υποστεί τραυματισμό που τον είχε αφήσει 1,5 χρόνο μακριά από τα γήπεδα, ενώ και στον Παναθηναϊκό ήταν αρκετές οι φορές που ταλαιπωρήθηκε.

Με αυτό το επιχείρημα η Ιντερνασιονάλ πίεσε τον ποδοσφαιριστή να μη δεχτεί να πάει πουθενά και του πρότεινε νέο συμβόλαιο, 3,5 ετών, ώστε να γυρίσει άμεσα στη Βραζιλία. Παράλληλα, έχει μεταφέρει στον παίκτη πως ίσως και αύριο θα καταθέσει νέα πρόταση και στον Παναθηναϊκό, η οποία σίγουρα δεν θα φτάνει ούτε στα μισά αυτή του ΠΑΟΚ, αλλά οι «πράσινοι» είναι με… δεμένα τα χέρια στην υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ