Φούλαμ – Μπρέντφορντ 2-1: Επιστροφή στην Premier League σε έναν χρόνο

Φούλαμ – Μπρέντφορντ 2-1: Επιστροφή στην Premier League σε έναν χρόνο

Φούλαμ και Μπρέντφορντ αλληλοεξοντώθηκαν στην κανονική διάρκεια, το 0-0 τους έστειλε στην παράταση και εκεί το πήρε πάνω του ο Μπράιαν. Με δύο δικά του γκολ οδήγησε την Φούλαμ στο τελικό 2-1 και την έστειλε στην Premier League ξανά.

‘Ενας χρόνος. Τόσος πήρε στη Φούλαμ για να βρεθεί και πάλι στα… σαλόνια. Με πρωταγωνιστή τον Μπράιαν, που σημείωσε δύο γκολ στην παράταση, η Φούλαμ είναι και πάλι στην Premier League. Απέναντι στην… καταραμένη ομάδα της Μπρέντφορντ, που για πέμπτη φορά απέτυχε σε έναν τελικό των πλέι οφ και δεν ανέβηκε ούτε τώρα για πρώτη φορά στην Premier.

Επειτα από ένα αγχωτικό, όσο και κακό ματς, χωρίς πολλές ευκαιρίες και γκολ, οι δύο ομάδες πήγαν στην παράταση. Προσεκτικές στα μετόπισθεν, χωρίς ρίσκα, έδιναν την εντύπωση πως θα λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι.

Μια απίθανη έμπνευση του Μπράιαν, όμως, στο 105′, με εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση έφερε τη Φούλαμ μπροστά στο σκορ και ανάγκασε την Μπρέντφορντ να βγει μπροστά στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης για να ψάξει την ισοφάριση.

Αφησε ωστόσο πολλά κενά πίσω, οι Λονδρέζοι τα εκμεταλλεύτηκαν και στο 118′ και πάλι με τον Μπράιαν, που έπαιξε το ένα-δύο με τον Μίτροβιτς, έκαναν το 2-0 και κλείδωσαν την άνοδο. Η Μπρέντφορντ μείωσε στο 124’ με κεφαλιά του Ντάλσγκαρντ, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά.

Η Φούλαμ πανηγύρισε την άνοδο και μαζί πανηγυρίζει για τα 135 εκ. λίρες που θα βάλει στα ταμεία της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ