Μίλαν – Γιουβέντους 0-2 (vids)

Μίλαν – Γιουβέντους 0-2 (vids)

Περίπατο έκανε η Γιουβέντους μέσα στην έδρα της Μίλαν (2-0), με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν να σημειώνει και τα δύο γκολ για τη «Μεγάλη Κυρία» που πάτησε κορυφή.

Όσα λεφτά και αν ξόδεψε η Μίλαν το καλοκαίρι (και ήταν…πολλά), η Γιουβέντους απέδειξε για ακόμη μια φορά ποιος κάνει κουμάντο στην Ιταλία και πήρε εύκολα το ντέρμπι.

Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν από το πρώτο λεπτό στο ματς, με τη Μίλαν να μοιάζει ανήμπορη και τον Βιντσέντζο Μοντέλα να ψάχνει σιγά σιγά τη…νέα του ομάδα.

Το πρώτο επισφράγισμα της κυριαρχίας αυτής ήρθε στο 23ο λεπτό, όταν ο Ντιμπάλα πέρασε για τον Ιγκουαΐν, με τον τελευταίο να εξαπολύει έναν κεραυνό στέλνοντας την μπάλα να «ξεκουραστεί» στη δεξιά γωνία του Ντοναρούμα.

Αυτό ήταν μάλιστα και το γκολ νούμερο 100 για τον Αργεντινό σε 154 παιχνίδια στη Serie A!

Στη τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου πάντως η Μίλαν έχασε τη μεγαλύτερη ευκαρία της στον αγώνα με τον Κάλινιτς που νικήθηκε από τον Μπουφόν σε τετ α τετ, με τη μπάλα να χτυπά και στο δοκάρι.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν ακόμη πιο αδύναμοι, με τη Γιουβέντους να τελειώνει ουσιαστικά το ματς με μια αντεπίθεση στο 63’. Ο Ασαμόα ήταν αυτός που έδωσε στον Ιγκουαΐν, με τον 29χρονο σέντερ φορ να εκτελεί ξανά με το δεξί τον Ντοναρούμα σημειώνοντας το 2-0.

Το σκορ αυτό παρέμεινε ως το τέλος, με τη «Μεγάλη Κυρία» να φτάνει τους 28 βαθμούς και την κορυφή, έχοντας ωστόσο ένα παιχνίδι περισσότερο από την Νάπολι.

 

.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ