Μπόρνμουθ – Τσέλσι 0 – 1

Μπόρνμουθ – Τσέλσι 0 – 1

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την Τσέλσι απέναντι στην Μπόρνμουθ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής με σκορ 1-0, χάρη στο τέρμα του Έντεν Αζάρ στο 51'.

Μπορεί να δυσκολεύτηκε η Τσέλσι στο εκτός έδρας ματς με την Μπόρνμουθ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Premier League, αλλά, πήρε τη νίκη με σκορ 1-0!

Πρωταγωνιστής για τους «μπλε» ήταν ο Έντεν Αζάρ. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός γι’ ακόμη μία φορά ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του Αντόνιο Κόντε. Έτσι, «σφράγισε» την δική του καλή εμφάνιση με το τέρμα που σημείωσε στο 53ο λεπτό που έμελλε να είναι και το «χρυσό» για τους Λονδρέζους.

Η Τσέλσι από τα πρώτα λεπτά του ματς ξεκίνησε να πιέζει, ώστε να σημειώσει κάποιο τέρμα που θα της έκανε πιο εύκολη τη ζωή στην συνέχεια. Αυτό δεν γινόταν. Ο λόγος; Η καλή αμυντική λειτουργία της Μπόρνμουθ και οι κακές, τελικές επιλογές των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο ημίχρονο αυτό δεν άλλαξε. Το μόνο που άλλαξε ήταν το σκορ και αυτό χάρη στο ταλέντο του Έντεν Αζάρ που έβαλε την ομάδα του μπροστά με 1-0 και της έδωσε ένα σημαντικό εκτός έδρας «τρίποντο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ