Μαρινάκης για Θεοδωρίδη : «Ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε υπερβολικά τον Ολυμπιακό»

Μαρινάκης για Θεοδωρίδη : «Ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε υπερβολικά τον Ολυμπιακό»

Για την παρακαταθήκη που αφήνει πίσω του ο Σάββας Θεοδωρίδης αλλά και για τη σχέση που είχαν μεταξύ τους μίλησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την έξοδό του από τη Μητρόπολη Αθηνών.

Μετά τον συγκλονιστικό επικήδειο λόγο που εκφώνησε στη Μητρόπολη Αθηνών ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τον θρυλικό Σάββα Θεοδωρίδη, ο ηγέτης του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στη σχέση που είχαν μεταξύ τους και στην ταύτιση απόψεων που υπήρχε πολλές φορές στα θέματα της ομάδας.

Ο ισχυρός άντρας των «ερυθρόλευκων» γνωστοποίησε μάλιστα πως από εδώ και στο εξής, μία θέση πάνω από τον πάγκο στο Καραϊσκάκη, θα είναι πάντα κενή με ένα λουλούδι στη μνήμη του Σάββα Θεοδωρίδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εγώ με τον Σάββα είχα μια ιδιαίτερη σχέση αγάπης, συμπαράστασης σε δύσκολους καιρούς. Ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε υπερβολικά τον Ολυμπιακό και όποιον ήταν μέσα στον Ολυμπιακό, είτε αυτός ήταν παίκτης είτε προπονητής, φροντιστής, πρόεδρος.

Δοκιμαστήκαμε και πολλές φορές το τι σκεφτόταν ο Σάββας και τι σκεφτόμουν εγώ ήταν παρόμοια. Και σήμερα μου κάνουν εντύπωση όλα αυτά που διαβάζω από διαφόρους που όλα αυτά τα χρόνια ήταν απέναντι, να τους βλέπεις να γράφουν εντελώς τα αντίθετα για τον Σάββα. Είναι πιστεύω μια μεγάλη δικαίωση για τον ίδιο και για όλους εμάς που ήμασταν δίπλα του.

Όπως είπα και προηγουμένως, μία θέση πάνω από τον πάγκο στο αγαπημένο του Καραϊσκάκη θα είναι από σήμερα πάντα κενή με ένα λουλούδι για να παρακολουθούμε μαζί τον Ολυμπιακό που όλοι ονειρευόμαστε. Έναν Ολυμπιακό πρωταθλητή, έναν Ολυμπιακό Ευρωπαίο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ