Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Να θέλει να φύγει ο άνθρωπος και να μην τον αφήνουν. Τι, όχι;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απειλείται με αποκλεισμό το Τρινιντάντ και Τομπάγκο

Αν η ομοσπονδία επιδιώξει λύση διαφορών μέσω του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας τότε η FIFA απειλεί με αποκλεισμό.

Απειλείται με αποκλεισμό το Τρινιντάντ και Τομπάγκο | to10.gr

Η FIFA προειδοποίησε το Τρινιντάντ και Τομπάγκο ότι αντιμετωπίζει αποκλεισμό από το διεθνές ποδόσφαιρο, εάν η ομοσπονδία επιδιώξει λύση διαφορών μέσω του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας κατά παράβαση του καταστατικού της παγκόσμιας ομοσπονδίας. Η ομοσπονδία της χώρας (TTFA) και η FIFA βρίσκονται σε διαμάχη από τον Μάρτιο, μετά την διάλυση της εκτελεστικής επιτροπής για οικονομικές ατασθαλείες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρόεδρος της TTFA Γουίλιαμ Γουάλας παρέπεμψε την υπόθεση στο μόνο αναγνωρισμένο όργανο της FIFA για την ακρόαση διαφορών, το Δικαστήριο Διαιτησίας για τον Αθλητισμό (CAS), αλλά απέσυρε την καταγγελία επικαλούμενος ανησυχίες προκατάληψης.

«Η επιμονή της πρώην ηγεσίας της TTFA να προσφύγει σε τοπικό δικαστήριο αντί για το καθιερωμένο φόρουμ επίλυσης διαφορών στο CAS θέτει σε κίνδυνο τη συνολική ποδοσφαιρική δομή στη χώρα και θέτει σε κίνδυνο τη θέση του ποδοσφαίρου του Τρινιντάντ και Τομπάγκο διεθνώς», προειδοποίησε η FIFA.

Εάν η TTFA δεν υποχωρήσει, το θέμα θα συζητηθεί στο συνέδριο της FIFA που έχει οριστεί για τις 18 Σεπτεμβρίου, όπου το έθνος της Καραϊβικής θα αντιμετωπίσει τον αποκλεισμό.

Το Τρινιντάντ και Τομπάγκο έχει προγραμματιστεί να αντιμετωπίσει τη Γουιάνα στις 8 Οκτωβρίου, στην έναρξη της προκριματικής διαδρομής τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από