Ανακοινώθηκε από την Γκινγκάμπ ο Ρομαό (vid)

Ανακοινώθηκε από την Γκινγκάμπ ο Ρομαό (vid)

Ποδοσφαιριστής της Γκινγκάμπ είναι με κάθε επισημότητα, ο Αλεξί Ρομαό, με τον γαλλικό σύλλογο, να τον παρουσιάζει με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Ο Αλεξί Ρομαό έμεινε ελεύθερος από την Ρεμς πριν λίγες εβδομάδες και παρότι έχει «πατήσει» τα 36 του χρόνια, δεν δείχνει διατεθειμένος να σταματήσει. Αντίθετα, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αυτός είναι στην ομάδα της Γκινγκάμπ. Ο 36χρονος μέσος ανακοινώθηκε από τον γαλλικό σύλλογο και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους. Ο στόχος του, είναι να βοηθήσει την ομάδα να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας, με το πρωτάθλημα της Ligue 2, να ξεκινάει στις 22 Αυγούστου.

Στην Ελλάδα, ο έμπειρος χαφ, αγωνίστηκε για δύο χρόνια, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και μετρώντας 60 συμμετοχές με έξι γκολ στο ενεργητικό του. Εκτός από τον Ολυμπιακό, φόρεσε τα χρώματα των Μαρσέιγ, Γκρενόμπλ, Λοριάν και Τουλούζ. Μέσα στην σεζόν που ολοκληρώθηκε, έπαιξε σε 25 παιχνίδια δίχως να μοιράσει κάποια ασίστ ή να σκοράρει.

Ιδιαίτερος ήταν και ο τρόπος που επέλεξε η γαλλική ομάδα, να παρουσιάσει τον διεθνή άσο. Συγκεκριμένα, στο βίντεο της παρουσίασης, δείχνει τον Τογκολέζο να είναι αγρότης πάνω σε… τρακτέρ και η ανακοίνωση να γράφει «Η συγκομιδή τελείωσε και η σεζόν μπορεί επιτέλους να ξεκινήσει με έναν νέο παίκτη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ