Η πρωταθλήτρια Ν. Κορέας ανοίγει το γήπεδό της σε 4.000 φιλάθλους

Η πρωταθλήτρια Ν. Κορέας ανοίγει το γήπεδό της σε 4.000 φιλάθλους

Η Τζεονμπούκ Χιουντάι Μότορς της Νότιας Κορέας θα επιτρέψει στους φιλάθλους της να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους στην K League εναντίον της Σανγκτζού Σαμγκμού την Κυριακή, αλλά η συμμετοχή τους θα είναι περιορισμένη στο 10% της χωρητικότητας, εξαιτίας της πρόσφατης αύξησης των κρουσμάτων COVID-19, όπως ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap.

Οι ομάδες της Σεούλ, Ιντσέον Γιουνάιτεντ και Σουβόν Σάμσουνγκ Μπλουγουίνγκς ήταν από τους κορυφαίους συλλόγους που έκλεισαν τα γήπεδά τους στους οπαδούς, όταν η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας επανέφερε μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η Τζεονμπούκ, τρεις φορές πρωταθλήτρια του K League, θα περιορίσει τον αριθμό των θεατών σε περίπου 4.000, κάτω από το αρχικό τους σχέδιο που ήταν περίπου 10.000, με όλους τους φιλάθλους να λαμβάνουν ένα πακέτο απολυμαντικών χεριών κατά την είσοδό τους στο στάδιο.

Η σεζόν στην Νότια Κορέα ξεκίνησε στις 8 Μαΐου σε κενά στάδια ως μέρος των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού προτού επιτραπεί σε περιορισμένο αριθμό οπαδών να παρακολουθήσουν παιχνίδια K League από την 1η Αυγούστου.

Η κυβέρνηση την περασμένη εβδομάδα έδωσε το πράσινο φως για να λειτουργούν τα στάδια με 30% χωρητικότητα, αλλά η πρόσφατη αύξηση των περιπτώσεων ανάγκασε τους συλλόγους να κλείσουν ξανά τα γήπεδά τους στους φιλάθλους.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων της Κορέας (KCDC) ανέφεραν 324 νέα κρούσματα COVID-19 την Πέμπτη, ανεβάζοντας το σύνολο της χώρας σε 16.670, με 309 θανάτους. Ήταν η υψηλότερη ημερήσια μέτρηση από τις 8 Μαρτίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ