Μέλο: «Ο Μολέδο απέρριψε τις προτάσεις ελληνικών συλλόγων για να δεσμευτεί με την Ιντερνασιονάλ»

Μέλο: «Ο Μολέδο απέρριψε τις προτάσεις ελληνικών συλλόγων για να δεσμευτεί με την Ιντερνασιονάλ»

Ο αντιπρόεδρος της Ιντερνασιονάλ, Ρομπέρτο Μέλο, στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εχθές (18/01) μετά την τελευταία νίκη της ομάδας του, αποκάλυψε τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την μεταγραφή του Ροντρίγκο Μολέδο

Ο αντιπρόεδρος της Ιντερνασιονάλ, Ρομπέρτο Μέλο, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την νίκη της ομάδας του επί της Βερανόπολις, δήλωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και το διοικητικό συμβούλιο θα προσπαθήσει μέσα τις επόμενες ημέρες, να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Ροντρίγκο Μολέντο στο σύλλογο. Τόνισε μάλιστα ότι ο αμυντικός υπέγραψε προσύμφωνο με την ομάδα και σε πρώτη φάση αναμένεται να φτάσει στο Πόρτο Αλέγκρε, τον Ιούλιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα του βραζιλιάνικου συλλόγου:

«Κάναμε ένα προσύμφωνο, αλλά από την περασμένη εβδομάδα, ορισμένοι σύλλογοι στην Ελλάδα υπέβαλαν προτάσεις για δανεισμό ή και αγορά του παίκτη. Ο Μολέδο τις απέρριψε προτιμώντας να δεσμευτεί με την Ίντερ. Έχουμε προχωρήσει αρκετά τις διαδικασίες που αφορούν την απόκτησή του, κάτι που αποτελεί επιθυμία και του ίδιου. Θα εξετάσουμε και το ενδεχόμενο να τελειώσουμε άμεσα με την υπόθεση και ο ποδοσφαιριστής να έρθει στο Πόρτο Αλέγκρε μέσα στις επόμενες μέρες», δήλωσε.

Ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι η απόκτηση του Μολέδο και η ενδεχόμενη «πρόωρη» άφιξή του δεν σημαίνει ότι το ρόστερ της ομάδας θα κλείσει, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο και για άλλες προσθήκες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ