Μπόκα : Τα 18 ονόματα των ποδοσφαιριστών που διαγνώστηκαν με κορωνοϊό

Μπόκα : Τα 18 ονόματα των ποδοσφαιριστών που διαγνώστηκαν με κορωνοϊό

Δεν πάνε πολλά 24ωρα από την στιγμή που βγήκε η είδηση πως 18 ποδοσφαιριστές της Μπόκα Τζούνιορς διαγνώστηκαν με κορωνοϊό, καθώς οι Αργεντινοί ανακοίνωσαν όλα τα ονόματα.

Σαν «βόμβα» είχε «σκάσει» στην Αργεντινή, η είδηση πως 18 ποδοσφαιριστές της Μπόκα Τζούνιορς είχαν βγει θετικοί στον κορωνοϊό. Από αυτά τα θετικά τεστ, γνωρίζαμε μόνο εκείνο του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Φράνκο Σολδάνο.

Με επίσημη ανακοίνωση, η Μπόκα έκανε γνωστό πως 18 ποδοσφαιριστές της διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, με τα Μέσα της Αργεντινής να αποκαλύπτουν όλα τα ονόματα. Πρόκειται για τους Εστέμπαν Ανδράδα, Αγκουστίν Ρόσι, Χαβιέρ Γκαρσία, Μάνουελ Ρόφο, Λισάντρο Λόπες, Κάρλος Ισκιερδόθ, Γκαστόν Άβιλα, Λεονάρντο Χάρα, Χούλιο Μπουφαρίνι, Φρανκ Φάμπρα, Πολ Φερνάντεθ, Σεμπαστιάν Πέρεθ, Εντουάρντιο Σάλβιο, Γκαστόν Γκερζέλ, Φράνκο Σολδάνο, Ραμόν Άμπιλα, Ματέο Ρετέγι και Μάουρο Ζάρε.

Μάλιστα έγινε γνωστό πως και ο Κάρλος Τέβες είχε νοσήσει πριν ξεκινήσει η προετοιμασία, ωστόσο αυτή τη στιγμή είναι καλά και ετοιμάζεται να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ