Ζέκα: «Είμαι έτοιμος για τον Μόντριτς»

Ζέκα: «Είμαι έτοιμος για τον Μόντριτς»

Για την αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας με την Κροατία μίλησε ο Κάρλος Ζέκα.

Ο Κάρλος Ζέκα σε δηλώσεις του στο Novasports.gr μίλησε για τις αναμετρήσεις της Εθνικής Ελλάδας με την Κροατία για τα μπαράζ που οδηγούν στο Μουντιάλ της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018.

Ο άσος της Κοπεγχάγης μίλησε για την επικείμενη «μονομαχία» του με τον Μόντριτς και εξέφρασε την πίστη του ότι η Ελλάδα θα παλέψει και θα περάσει.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη «μονομαχία» του με τον Μόντριτς: «Θα είναι δύσκολο, όμως είμαι έτοιμος. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, νομίζω ο καλύτερος στη συγκεκριμένη θέση, αλλά εγώ μαζί με την ομάδα θα κάνουμε τα πάντα. Όχι μόνο για να περιορίσουμε τον Μόντριτς, αλλά για να μπορέσουμε να περάσουμε την Κροατία. Προσωπικά ξέρω ότι είναι δύσκολη η θέση που παίζω, αλλά θα κάνω όπως πάντα ότι μπορώ, ώστε να μην παίξει καλά και να περάσουμε εμείς».

Για τα παιχνίδια με την Κροατία: «Είναι δύσκολο να δεχθούμε γκολ, γιατί είμαστε από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη στο αμυντικό κομμάτι. Ξέρουμε ότι η Κροατία είναι δυνατή στην επίθεση, όμως αν πάμε καλά στην άμυνα και δεν δεχθούμε γκολ, τότε σε μια αντεπίθεση μπορούμε να σκοράρουμε, γιατί έχουμε καλούς παίκτες μπροστά. Το θέμα είναι αν έχουμε μια ευκαιρία, να την αξιοποιήσουμε».

Για τις πιθανότητες που έχει η Εθνική μας ομάδα για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας: «Έχουμε πιθανότητες. Δεν ξέρω πόσες, αλλά έχουμε πιθανότητες και θα παλέψουμε για αυτές τις πιθανότητες που έχουμε. Μέσα μου έχω ένα προαίσθημα πως όλα θα πάνε καλά. Οπότε, όσες πιθανότητες έχουμε, θα παλέψουμε για να περάσουμε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ